Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga

Dit worden we nooit beu!

YAY: Sophie Turner en Maisie Williams doen ook mee aan Carpool Karaoke

Binnenkort komt het superbekende Carpool Karaoke naar Apple Music. In het rijtje opvallende gasten heeft Apple nu ook Sophie Turner en Maisie Williams weten te strikken. 

Een tijdje geleden raakte al bekend dat Apple de rechten van Carpool Karaoke had gekocht. Onder anderen Will Smith maakt er zijn opwachting. Het concept komt van de populaire Amerikaanse TV-show 'The Late Late Show', waarin James Corden bekende artiesten liet meerijden in zijn auto en ze dan verschillende liedjes deed zingen. 

 

Gisteren verscheen op Twitter ook de korte aankondiging waarin Sophie Turner en Maisie Williams bevestigen dat ook zij zullen meedoen. 

 

 

Vernieuwing

 

Apple gaat het concept wel vernieuwen. Zo zal de serie 16 afleveringen tellen, die een halfuur duren. Ook zullen niet alleen zangers worden gevraagd, maar ook acteurs en andere entertainers. Artiesten die al meedoen: Metallica, John Legend, Will Smith en Ariana Grande

 

Verder zal er ook niet één presentator zijn, maar wordt die elke aflevering afgewisseld. James Corden doet zelf ook een aflevering mee. 

 

Lees ook: 

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '