Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: @zetbra

Wat een verschil!

WOW: Madonna’s handen gingen onder het mes en dit is het resultaat

Robine van Tilburg
Niemand wordt een eeuwige jonge en natuurlijke uitstraling gegund, maar gelukkig is iedereen mooi op zijn of haar eigen manier. Dat Madonna's pezige handen al enkele jaren verklappen dat ze ondertussen de 50 gepasseerd is, vinden wij helemaal prima. Maar daar is de Queen of Pop het duidelijk niet mee eens.

Madonna ging namelijk onder het mes – of onder de naald, hoe voert men zo'n ingrepen tegenwoordig uit? – om haar ietwat verrimpelde handen weer glad te laten strijken. Helemaal niet nodig vinden wij, maar het resultaat mag absoluut gezien worden. Hopelijk is de inmiddels 57-jarige zangeres tevreden met het resultaat.

 

Mesotherapiemagie

Het internet leerde ons ondertussen dat de Queen of Pop haar handen liet behandelen met mesotherapie. Daarbij wordt hyaluronzuur door middel van kleine prikjes in de huid gebracht. De stof zorgt ervoor dat de huid weer soepel wordt. Vroeger kwam Madonna uit onzekerheid weleens met handschoenen de deur uit. Daar zal ze nu geen reden meer toe hebben want dit is het resultaat van de behandeling:

 

 

A photo posted by @staracademy_focus on

 

 

Wij promoten in geen geval cosmetische ingrepen. Zolang een mens zich maar goed in z'n vel voelt!

 

 

 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '