Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

En dat al na minder dan vijf dagen!

WOW: er zijn al meer dan 1000 inschrijvingen voor het derde seizoen van ‘Blind Getrouwd’

Dat het tweede seizoen van ‘Blind Getrouwd’ een groot succes was, hoeven we jullie ondertussen niet meer te vertellen. Toen VTM na de laatste aflevering van maandagavond het derde seizoen had aangekondigd, waren er dan ook heel veel mensen kandidaat om zich in te schrijven.

Voor het tweede seizoen van ‘Blind Getrouwd’ waren er ruim 2500 kandidaten, maar wij weten bijna zeker dat het aantal inschrijvingen voor het volgende seizoen deze zullen overschrijden. Op nog geen vijf dagen tijd hebben namelijk al meer dan 1000 enthousiastelingen zich ingeschreven voor het derde seizoen van dit uniek relatie-experiment. Eén ding is zeker: de experten gaan meer dan genoeg werk hebben.
 

Nog twijfels?

Wil jij je graag inschrijven, maar zit je nog met een aantal twijfels? No worries, wij vroegen aan de koppels van dit seizoen wat zij potentiële kandidaten zouden aanraden.
 

Sally en Mathias: ‘Het is belangrijk om sterk in je schoenen te staan en je moet er echt voor willen werken. Wees ook gewoon jezelf en babbel veel met je partner’.
 

Tine en Ben: ‘Als je de kans krijgt, ga er dan ook volledig voor. Wees zo open en eerlijk mogelijk, en neem zeker ook het advies van de experten ter harte.'
 

Veerle en Nick: ‘Probeer om niet te veel na te denken en bekijk alles dag per dag. Verder is het ook belangrijk om vertrouwen te hebben in de experten en in de achtergrond van het programma.’
 

Evelien en Nicolas: 'Doe alleen mee als je er echt in gelooft en niet om bekend te worden. Geef verder zo veel mogelijk informatie door aan de experten en stel je open in de moeilijke momenten’.
 

Ben jij 25 jaar of ouder en heb je de liefde van je leven nog niet gevonden? Schrijf je dan nu in via volgende link.
 

Lees hier de volledige interviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '