Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Had jij 'm al gevonden?

Wist je dat ook Instagram een geheime inbox heeft?

De kans is groot dat je net zoals op Facebook, ook op Instagram al heel wat persoonlijke berichten gemist hebt. De social media-app heeft namelijk ook een verborgen berichteninbox waar messages van 'onbekenden' in terecht komen.

Na Facebook filtert ook Instagram nu dus de berichten die je toegestuurd worden. Voorlopig krijg je enkel melding wanneer vrienden je een personal message sturen, maar wanneer 'onbekenden' dat doen, verzamelt de app die berichten in een aparte map 'Berichtverzoeken'.

 

Hoe vind je die verzoeken?

Ga naar je homescreen van Instagram, rechtsboven staat er een icoontje dat naar je inbox verwijst. Als je daarop klikt, krijg je een overzicht van al de berichten die je ontvangen hebt van mensen die jij volgt. Helemaal bovenaan verschijnt er 'xx berichtverzoeken'. Klik je daarop, dan zie je welke 'onbekenden' je een personal message wilden sturen. Die onbekenden zien niet of je het bericht gelezen hebt, tot je op 'Toestaan' klikt. Pas dan kunnen jullie verder een conversatie voeren. Klik je op 'Afwijzen' dan wordt het bericht verwijderd en kan die persoon je geen berichten meer sturen. Kies je voor 'Afwijzen en blokkeren' dan kan de persoon in kwestie je posts niet meer zien en je ook niet meer zoeken op Instagram.

 

Lees ook:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '