Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Zo'n vijftig jaar nadat ze elkaar leerden kennen, ging de ondernemer op z'n knie.

Willy Naessens (78) vraagt zijn Marie-Jeanne eindelijk ten huwelijk

Ondernemer Willy Naessens is vandaag op zijn knie gegaan om zijn Marie-Jeanne op haar 67ste verjaardag ten huwelijk te vragen. Hun relatie begon zo’n 50 jaar geleden toen zij de secretaresse werd van de toen nog getrouwde zwembadbouwer, en wordt nu eindelijk helemaal officieel gemaakt.


VIER meldt dat Willy Naessens het aanzoek deed op een verrassingsfeest voor Marie-Jeannes verjaardag, dat plaatsvond op de hoofdzetel van het bedrijf in Elsegem. De West-Vlaming zou zelfs echt op z’n (78-jarige, niet te vergeten) knie gegaan zijn. Onder andere bevriend koppel Bart Kaëll en Luc Appermont was aanwezig.

Willy en Marie-Jeanne, die bekend werden bij het grote publiek dankzij het televisieprogramma ‘The Sky Is The Limit’ op VIER, leerden elkaar kennen toen zij als 17-jarige begon als zijn secretaresse. Er was onmiddellijk sprake van aantrekking, maar Willy was indertijd gehuwd, dus gebeurde alles initieel in ’t geheim. ‘Ik was verliefd op hem, maar zat toch met een dubbel gevoel’, vertelde Marie-Jeanne ooit in Story. ‘Willy had een gezin, en dat wou ik niet kapotmaken.’ Een hele tijd was er zelfs een soort driehoeksverhouding met de ex-vrouw van Willy: zij accepteerde zijn relatie met Marie-Jeanne, maar scheidde nooit van hem. Het was pas nadat Willy’s echtgenote dertien jaar geleden overleed, dat hij en Marie-Jeanne officieel gingen samenwonen. Nu vindt de West-Vlaamse zakenman dus dat het tijd is voor de volgende stap. Dat wordt ongetwijfeld een chique trouwfeest!

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '