Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Twitter: @AgniBankai

Zó cringy!

LOL: dit WhatsApp-familiegroepsgesprek is zonder twijfel je ergste nachtmerrie

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

Beeld je je soms weleens in dat je een wel héél pikant berichtje per ongeluk naar je baast stuurt… Of nog erger: naar meerdere mensen tegelijk? Die dingen gebeuren dus écht!


Deze Indiase familie weet op het volgende familiefeest vast niet waar kijken. Toen de vader van de Indiase Aashish besloot om een WhatsApp-groepsgesprek met de hele familie op te starten, had hij vast niet verwacht dat hij er ooit een wel héél ongepaste foto in zou zien verschijnen.

Nonkel dickpic


Een nonkel van Aashish wilde een foto van zijn geslacht delen met zijn (hopelijk) vrouw, maar verzond de foto per abuis naar de WhatsApp-groepschat waarin heel zijn familie zit. Iedereen kon nonkel dickpic dus in volle glorie bewonderen. De bewuste nonkel probeerde zijn foto nog te verdoezelen door heel wat links in de groep te posten bij wijze van afleiding, maar tevergeefs. Het kwaad was al geschied.

Wanneer de vader van Aashish doorhad welke gênante situatie er zich voltrokken had voor de ogen van de ganse familie, vond hij er niks beter op dan alle leden uit het gesprek te verwijderen. Jammer genoeg biedt zo’n actie helemaal geen oplossing en maakt het het geheel gewoon nóg wat gênanter. Die gekke nonkel heeft er alvast een leuke bijnaam bij!

 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '