Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© PHOTO NEWS

Yep, dat lees je goed: Blake en co. drinken geen druppel alcohol

Weetje-van-de-dag: deze celebs kiezen voor een alcoholvrij bestaan

Wij, gewone stervelingen, gaan ervan uit dat het luxeleventje van de gemiddelde inwoner van Hollywood gepaard gaat met de nodige glitter & glamour, vaak inclusief drank en drugs. Maar niet voor de celebs in dit rijtje. Van Kim Kardashian tot David Beckham: deze bekende koppen drinken geen druppel alcohol (meer). 

Eva Mendes

Eva Mendes

De 42-jarige actrice zei in 2008 haar dagelijkse wijntje gedag en is sindsdien helemaal sober. 

David Beckham

David Beckham

De 41-jarige Beckham zegt zo lang een topvoetballer te zijn geweest dankzij zijn gezonde levensstijl en ziet niet in waarom hij opnieuw zou beginnen drinken nu zijn sportcarrière verleden tijd is. 

Britney Spears

Britney Spears

De 34-jarige popzangeres drinkt geen alcohol meer sinds haar mental breakdown in 2007. Hoe ze aan de verleiding weerstaat? Door drank te bannen, waar ze ook gaat. Zo mag niemand in haar entourage drinken in haar bijzijn. 

Colin Farrell

Colin Farrell

Ook Farrell verslond jarenlang drank én drugs dat het een lieve lust was en dacht zelfs dat hij nooit meer sober zou worden. Vandaag is de 41-jarige Ier verslaafde af. 

Kristin Davis

Kristin Davis

Geen Cosmopolitans meer voor de 51-jarige actrice! Vóór 'Sex and the City' had Davis een alcoholprobleem en was ze naar eigen zeggen bang dat ze nooit haar 30ste verjaardag zou halen. Vandaag is ze volledig sober. 

Gerard Butler

Gerard Butler

De Schotse filmacteur (46) wilde eigenlijk altijd al advocaat worden, maar beweert dat zijn overmatig alcoholgebruik tijdens zijn studententijd dat in de weg stond. Heftig! 

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Alcohol kent geen plaats in het strenge dieet waar de 35-jarige realityster zich aan houdt om de babykilo's te verliezen. 

John Travolta

John Travolta

De 62-jarige Scientology-aanhanger was in zijn jonge jaren lange tijd verslaafd aan drugs. Toen hij daarmee kapte, zwoor hij meteen ook alcohol af. 

Kim Cattrall

Kim Cattrall

Ook deze 'Sex and the City'-actrice laat in het echte leven de Cosmo's aan zich voorbijgaan. Naar eigen zeggen bezorgt alcohol de 60-jarige blondine te veel hoofdpijn. 

Matthew Perry

Matthew Perry

De 47-jarige Perry claimt tijdens 'Friends' slecht in zijn vel te hebben gezeten waardoor hij niet alleen veel dronk, maar ook overmatig at. Intussen heeft hij drank verbannen uit zijn leven. 

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Altijd al willen weten hoe JLo de sleutel tot de eeuwige jeugd lijkt gevonden te hebben? Heel simpel: ze drinkt niet. 'Slecht voor de huid', aldus de 47-jarige popster. 

Jim Carrey

Jim Carrey

'Het leven is te mooi om te drinken of aan drugs te doen', liet de 54-jarige acteur zich ooit ontvallen. Da's duidelijk! 

Tyra Banks

Tyra Banks

Het 42-jarige topmodel proefde voor het eerst alcohol toen ze 12 was en besloot toen om het nooit meer te drinken. 

Bruce Willis

Bruce Willis

Vóór hij een bekende acteur was, promootte Willis (61) wine coolers, drankjes gemaakt van wijn en fruitsap. De ironie wil dat hij sinds enkele jaren geen druppel meer aanraakt. 

Rob Lowe

Rob Lowe

De 52-jarige acteur is al meer dan 25 jaar sober. Hij was niet alleen verslaafd aan alcohol, maar ook aan seks. Zijn maand in rehab noemde hij 'de meest spannende en bevrijdende vier weken van mijn leven'. 

Jada Pinkett-Smith

Jada Pinkett-Smith

Er was een tijd waarin de echtgenote van Will Smith twee flessen wijn per dag dronk. Al snel had ze door dat ze een probleem had. Ze kieperde haar hele voorraad alcohol in de vuilbak en stopte van de ene op de andere dag met drinken. 

Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr.

De 51-jarige acteur was ooit een notoir feestbeest, vandaag is hij gelukkig getrouwd en vader van drie kinderen. 

Blake Lively

Blake Lively

De 29-jarige blondine zegt in haar hele leven nog nooit een druppel alcohol te hebben aangeraakt omdat ze er gewoon 'geen nood' aan heeft. Wow! 

Bradley Cooper

Bradley Cooper

Het keerpunt voor de 41-jarige acteur? Het moment waarop hij in het ziekenhuis wakker werd nadat hij in stomdronken toestand met opzet zijn hoofd tegen een betonnen vloer had zitten beuken. Yikes! 

Chris Martin

Chris Martin

'Succes, roem, alcohol en drugs: we hebben het allemaal gehad', zei Martin ooit in een interview over Coldplay. Nadat de zanger (39) zichzelf op een avond verplichtte om te drinken tot hij moest overgeven, besefte hij dat het zo niet langer verder kon. Sinds 1999 drinkt hij niet meer. 

Natalie Portman

Natalie Portman

De 35-jarige actrice zegt nooit een drankorgel te zijn geweest, maar sinds enkele jaren raakt ze toch geen drank, drugs of vlees meer aan. 

Ben Affleck

Ben Affleck

Ook Affleck (44) zag verschillende rehabilitatiecentra vooraleer hij alcohol volledig opgaf. Al beweren bronnen dat zijn drank- en gokproblemen aan de basis lagen van zijn echtscheiding met actrice Jennifer Garner. 

Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe

De Britse acteur (27) gaf alcohol volledig op in 2010. 'Hoe leuk ik het ook zou vinden om op een feestje enkele drankjes te drinken en daarna te stoppen, ik kan het niet', gaf hij ooit toe. Zo verklapte hij zelfs herhaaldelijk dronken op de set van 'Harry Potter' te hebben gestaan. 

[td_smart_list_end]

Nog meer celebnieuws: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '