Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Facebook Luisa Sobral

Wij zijn fan

WAUW: Eurosong-winnaar steekt ‘City Lights’ van Blanche in een eigen jasje

Zaterdagavond ging de Portugees Salvador Sobral met dé trofee van het Eurovisiesongfestival naar huis. De zanger is een grote fan van onze Blanche en daarom gaf hij haar nummer 'City Lights' een akoestische make-over. 

Neen, een optreden op het Eurosongfestival hoeft niet altijd met veel toeters en bellen te zijn. Dat bewees de Portugees Salvador Sobral met zijn nummer 'Amar Pelos Dois'. Hij veroverde de harten van de jury én van de kijkers en won uiteindelijk de zangwedstrijd. 

 

Tijdens zijn Eurosong-avontuur maakte hij kennis met Blanche en haar 'City Lights'. Hij is een echte fan van het eerste uur en tijdens een stil moment maakte hij samen met zijn zus een eigen versie van haar nummer. 'Het prachtige nummer van Blanche', klonk het op Facebook.

 

 

De 27-jarige Portugees schreef geschiedenis, want dankzij hem won Portugal voor de allereerste keer. Zijn zus Luisa schreef het nummer 'Amar Pelos Dois', en daar heeft Salvador heel veel bewondering voor. Salvador heeft serieuze hartproblemen, maar daar loopt hij liever niet mee te koop. Na de winst riep hij zijn zus mee op het podium om samen het winnende nummer te zingen. 

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '