Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Thinkstock

Ontdek het hier!

Wat je sterrenbeeld over je drinkgewoontes zegt

Answers.com onderzocht het drinkgedrag bij de verschillende sterrenbeelden. Neem jij best een Stier of een Leeuw mee op je avondje uit? Ontdek het hier!

Weegschaal

Weegschalen zijn echte teamplayersdrinking buddies, maar je hebt ze graag in je buurt.

 

Tweelingen

Een Tweelingen is spraakzaam en bezig met het ontwikkelen van relaties. Je kan hem beschouwen als de needy vriend van de groep. Wanneer een Tweelingen begint te drinken, kan je er zeker van zijn dat hij van vriend naar vriend huppelt om met iedereen te praten.

 

Waterman

Als je drinkt met een Waterman, wees dan op je hoede dat je niets zegt wat hen overstuur of boos kan maken. Deze personen wisselen nogal snel van emoties, wat van een avondje uit meteen een spannende ervaring maakt. De Waterman wordt ofwel heel erg boos, ofwel heel erg droevig wanneer hij drinkt. De positieve kant van het verhaal: een Waterman is erg goed in samenwerken, en dat maakt van hen de perfecte persoon om tijdens een drankspelletje in je team te hebben.

 

Leeuw

Het meest opvallende kenmerk van een Leeuw is z'n aangeboren leiderstalent. Als je niet kan beslissen naar welke bar je zal gaan, zal de Leeuw de knoop doorhakken. Als je niet weet welk shotje je zal nemen, volg dan het voorbeeld van de Leeuw van de groep. De personen die onder dat sterrenbeeld vallen, houden van fun en spelletjes.

 

Boogschutter

De Boogschutter is heel open-minded en houdt van vrijheid, zeker in combinatie met een glas alcohol. Het is dan ook geen verrassing wanneer de Boogschutter plots begint te flirten. Hou hem zeker in het oog, want hij zal afdwalen vanaf het moment dat je niet meer kijkt.

 

Vissen

De Vissen vertoont misschien wel de meest extreme mood swings. Wanneer ze dronken zijn, zullen Vissen van vrolijk naar droevig en opnieuw naar vrolijk gaan. Ze zijn erg onvoorspelbaar, en dat maakt van de Vissen een erg interessante drinking partner.

 

Kreeft

Wees op je hoede als je met een Kreeft op stap gaat, want zij kunnen zichzelf het moeilijkst beheersen. Ze zijn altijd in voor groepsactiviteiten zoals drankspelletjes, maar omdat ze een beetje té enthousiast zijn, liggen ze al snel in de goot.

 

Steenbok

Een Steenbok is het perfecte gezelschap voor een avondje uit omdat die zich makkelijk kan aanpassen aan de situatie. De hamvraag is waar en wanneer jullie de glazen gaan heffen. Een Steenbok is in voor alles!

 

Stier

De typische eigenschappen van Stier zijn ongetwijfeld loyaliteit en koppigheid. Als je een wingman nodig hebt, is er niemand meer geschikt dan de Stier. Maar hou er rekening mee dat hoe zatter de Stier wordt, hoe meer zijn koppigheid de overhand neemt. 

 

Ram

De Ram staat bekend om zijn vriendelijke en outgoing persoonlijkheid. Een Ram zal van persoon naar persoon fladderen om gesprekken te voeren en trakteert iedereen op een shotje om op hetzelfde drinking level te zitten. Als je zin hebt om wasted te worden, dan is de Ram de persoon die je moet bellen.

 

Maagd

Dit sterrenbeeld is het verfijnde lid van de groep en drinkt alleen een classy wijntje of ambachtelijk bier. Je kan een Maagd ook best een bier- of wijnsnob noemen. Ze leren je graag hoe je je drankje op de juiste manier drinkt en zullen hun neus ophalen voor een simpel pilsje of goedkopere wijn.

 

Schorpioen

De Schorpioen is een open boek eens de alcohol zijn lippen heeft geraakt. Naargelang de avond vordert, deelt hij erg graag zijn mening en zal hij de meest dirty secrets onthullen.

 

 

Bron: www.answers.com

 

Check ook hier jouw horoscoop van vandaag!

 

 

Zo haal je meer uit je sterrenbeeld (of dat van je crush):

Sterrenbeelden en hun sekshandleiding

Zo verleid je hem volgens je sterrenbeeld

Wat als… je sterrenbeeld helemaal fout is?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '