Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pexels

Droomjob alert!

WAT: in Engeland kan je nu een ‘gintern’ worden en betaald worden om gin te drinken

Op een dag vind je de job van je leven: je wordt vanaf nu betaald om feestjes af te struinen en luxe gin-tonics te degusteren. Klinkt te mooi om waar te zijn, niet? Goed nieuws voor alle ginlovers: dat is het niet! In Engeland kan je nu een 'gintern' worden en krijg je geld om verschillende ginmerken uit te proberen. Ginteressant, niet?

Onze gebeden zijn verhoord: bij het Britse bedrijf ILoveGin kan je nu een gin-intern – kortweg een gintern – worden.Tijdens je betaalde stage is je enige opdracht naar feestjes gaan en fancy gin-tonics drinken. Say what?

 

ILoveGin is een bedrijf dat maandelijks nieuwe gins in de kijker zet, zodat ginlovers regelmatig nieuwe merken kunnen ontdekken. Ze omschrijven hun nieuwe stageplaats voor ginenthousiasten als worlds best internship – en daar zijn wij het volledig mee eens.

 

Niet alleen krijg je gratis gin en toegang tot exclusieve feestjes, ook mag je gerust van thuis werken. Enig minpuntje? Je moet in het Verenigd Koninkrijk wonen. Maar, eh... voor zo'n functie verhuizen wij graag zes maandjes naar het buitenland. See ya!

 

Meer ginspirerende artikels:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '