Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Opgelet, als je het derde seizoen nog niet helemaal hebt uitgekeken: spoiler alert!

5 vragen die we beantwoord willen zien in het vierde seizoen van ’13 Reasons Why’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Wie het derde seizoen van ’13 Reasons Why’ ondertussen heeft uitgekeken, zit vast en zeker nog met een heleboel vragen. Wij ook! Daarom zetten wij 5 vragen op een rijtje die we in het vierde seizoen beantwoord willen zien. Hebben we iets over het hoofd gezien? Laat het ons weten in de comments!


Opgelet, als je het derde seizoen nog niet helemaal hebt uitgekeken: spoiler alert!

1. Wordt Tyler gearresteerd voor zijn poging tot massamoord?


Tyler werd in het tweede seizoen verkracht door Monty. Het gevolg daarvan was dat Tyler bijna het vuur opende tijdens het dansfeest op school. Gelukkig werd hij net op tijd tegen gehouden door Clay. Hij en Tony lieten de wapens verdwijnen in de rivier en samen met de anderen ontfermden ze zich in het derde seizoen over Tyler. Dankzij hen kreeg hij een nieuwe kans op het leven. Even leek het erop dat Tyler ermee zou wegkomen, maar op het einde van het derde seizoen zagen we hoe een vissersboot de zak met wapens opviste. Wil dit zeggen dat Tyler dan toch zal gearresteerd worden voor zijn poging tot massamoord? Zo ja, hoe zwaar zullen ze hem straffen?

2. Vertelt Winston de waarheid over Monty aan de politie?


In de laatste aflevering zagen we hoe Winston Ani confronteerde over haar leugen tegen de politie. Nadat ze erachter kwamen dat Monty vermoord werd in zijn cel spanden Ani, Clay, Zach en de anderen samen tegen Monty om hem op te laten draaien voor de moord op Bryce. Om zo Jessica en de echte schuldige, Alex, te beschermen. Maar Monty had een waterdicht alibi. Hij spendeerde immers de nacht bij Winston. Zal die laatste dat geheimhouden? Of zal hij proberen om Monty’s naam te zuiveren?

3. Laat Justin zich opnemen in een afkickkliniek?


Tijdens het Thanksgiving-etentje heeft Justin aan de Jensen-familie eindelijk toegegeven dat hij nog steeds drugs gebruikt en dat hij hulp nodig heeft. Sturen Clays ouders Justin naar een afkickkliniek en zal hij dan eindelijk clean blijven? En lukt het hen om hun tweede zoon te adopteren?

4. Wanneer zal Tony zijn familie terugzien?


Na Tony’s getuigenis in Hannahs rechtszaak in het tweede seizoen, belde Bryces familie ICE. Als gevolg daarvan werd Tony’s familie gedeporteerd. Zal hij zelf naar Mexico gaan? Of zullen zijn ouders en broers ooit kunnen terugkeren naar de Verenigde Staten? Laten we hopen op dat laatste!

5. Hoe zal de relatie tussen Clay en Ani evolueren?


In de laatste aflevering bekende Ani aan haar moeder dat zij en Clay een koppel vormen. We zijn benieuwd hoe die relatie zal evolueren in het vierde seizoen. Clay staat er immers niet om bekend veel geluk te hebben in zijn liefdesleven. Fingers crossed dat daar volgend seizoen verandering in komt!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '