https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Sidenote: wij zijn niet aansprakelijk voor gebeurlijke katers.

GAME TIME: speel een wedstrijdje EK-bingo tijdens de match vanavond

We willen niet zeggen dat voetbal saai is, maar het kan altijd amusanter. Print daarom deze EK-bingo af en speel vanavond een (drank)spelletje terwijl onze Duivels zich heer en meester van groep B maken. Sidenote: wij zijn niet aansprakelijk voor gebeurlijke katers.


Je zou ons bingospel ondertussen al moeten kennen, maar we leggen het nog even uit voor de beginners.

1. Druk dit rooster hier voor elke speler af. Zoek een leuke plek met een groot scherm of een knusse zetel bij iemand thuis om de match samen te kijken. Geef iedereen een pen of potlood en een glas of beker met alcoholische of niet-alcoholische drank – het is alleen feest als BOB rijdt, uiteraard. Zorg ervoor dat je ook een blad hebt om de score (van jullie spel) bij te houden.

2. Wanneer een van de dingen uit bovenstaand rooster gebeurt, neem je een slokje van je drank en doorkruis je het juiste vakje op je speelveld. Doe het subtiel. Als je medespelers het niet opgemerkt hebben, sta je een puntje voor. Elk vakje is een punt.

3. Wanneer je een verticale, horizontale of diagonale vier op een rij hebt, spring je op en roep je ‘GOAAAAAL!’. Daarvoor krijg je vijf punten.

4. Er zijn ook bonuspunten te verdienen. Wanneer een van deze dingen gebeurt, drink je je drankje in een teug uit. De eerste krijgt tien punten!


Bonuspunten kan je verdienen wanneer:

  • er een streaker over het veld loopt
  • een owngoal gescoord wordt
  • een speler huilt omdat ze genadeloos afgemaakt zijn door de Rode Duivels


5. Aan het einde van de match tel je de kruisjes, rijen en bonuspunten op en wordt iemand tot M/V/X van de match gekroond!

Veel plezier!


 

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten