Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Facebook: Eurosong

Vanavond is het eindelijk zover!

VIDEO: Laura Tesoro in tranen na gelukwensen van fans en BV’s

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online
Dinsdag vond de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival plaats. Daaruit kwamen al 10 overwinnende finalisten. Vanavond is het eindelijk onze beurt om te strijden in de halve finale. Zal Laura Tesoro ons Belgenlandje zaterdag vertegenwoordigen met 'What's The Pressure' in Stockholm?

Of Laura Tesoro de finale van het Eurovisiesongfestival 2016 in de Zweedse hoofdstad haalt, is nog maar de vraag. Nederland, Azerbeidzjan, Rusland, Hongarije, Kroatië, Oostenrijk, Armenië, Tsjechië, Cyprus en Malta haalden de finale al wel.

 

Laura zal het vanavond opnemen tegen zeventien andere landen. Daaruit worden na de optredens tien landen geselecteerd die doorgaan naar de finale van zaterdag. Wij duimen ! Schitteren zal 'onze' Laura alvast in een prachtige creatie van O'Rèn.

 

Socialmediareporter ter plaatse Joy Anna Thielemans verraste Laura bij wijze van aanmoediging met heel wat Snapchats van fans én een filmpje met enkele persoonlijke boodschappen van steunende BV's. Laura hield het bij het aanschouwen van al dat moois niet droog. Hartverwarmend!

 

 

 

 

Lees meer:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '