Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Flair

VIDEO: ‘Jani gaat fluiten’ en wij spraken met de scheidsrechter van dienst

Binnenkort begint op VIER het tweede seizoen van ‘Jani gaat’ en daarom kruipt Vlaanderens favoriete stylist acht weken lang uit zijn comfortzone. Zijn eerste uitdaging is er eentje van formaat, want hij ruilt voor de gelegenheid zijn kostuumvest in voor een scheidsrechtertenue én een paar voetbalschoenen. Wij waren alvast héél benieuwd en trokken gisteren naar het voetbalstadion van KV Mechelen waar het allemaal ging gebeuren.

Jani is zich al weken aan het voorbereiden op het hoogtepunt van ‘Jani gaat’, namelijk een voetbalwedstrijd fluiten. Gisteren was het ein-de-lijk zover en wij trokken – samen met enkele duizenden fans – naar het voetbalstadion van KV Mechelen.
 

Hier namen enkele ex-spelers van KV Mechelen het op tegen een aantal bekende gezichten zoals Rik Verheye, Kobe Ilsen en Jonas Van Geel. Het resultaat was een héél spannende match (de eindscore gaan we jullie nog niet verklappen, sorry!) en wij mochten Vlaanderens favoriete stylist enkele vraagjes stellen na de wedstrijd. We konden ook Rik Verheye aka Jay Vleugels strikken voor een reactie. Een meer dan geslaagde zondagnamiddag denken wij zo!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Het tweede seizoen van 'Jani gaat' begint op maandag 10 april en wordt uitgezonden op VIER. 
 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '