Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Screenshot Youtube: The Late Late Show with James Corden

VIDEO: Ed Sheeran showt zijn talenten in James Cordens Carpool Karaoke

't Is zover: de Carpool Karaoke met Ed Sheeran staat ein-de-lijk online. Onze rosse god stapte in de auto van James Corden en hij liet daar even zien wat hij allemaal kan. Van 55 Maltesers in zijn mond tot zijn geweldige rap-skills. 

James Corden beleefde sowieso dé leukste Carpool Karaoke ooit. Niemand minder dan Ed Sheeran vergezelde hem voor een ritje en wij zijn echt zó jaloers. Met zijn wereldhit 'Shape of You' werd de toon meteen gezet.

 

De meeste mensen onder ons hebben hun smartphone altijd bij de hand, maar daar doet Ed niet aan mee. 'Ik heb geen telefoon meer. Iedereen wil altijd iets. Ze zullen nooit vragen hoe het met me gaat. Als onze ouders het vroeger konden zonder telefoon, kan ik het ook.' Ed heeft wel altijd zijn gitaar in de buurt liggen. 'Zonder mijn gitaar voel ik mij zo naakt.' 

 

Voor de gelegenheid bracht James een pot vol Maltesers mee. Hij had eens gelezen dat Ed zo'n 47 stuks in zijn mond kon proppen. En jawel, Ed nam de proef op de som en verbrak zijn eigen record. Een geslaagde aflevering, hier willen wij meer van! 

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Ook deze celebs stapte in de auto van James Corden:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '