Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Movieclips Trailers op YouTube

Fans van het boek zullen hem zeker waarderen

VIDEO: dit is de allereerste trailer van het indrukwekkende ‘Before I Fall’

Wat als vandaag de enige dag uit je leven is? En wat als je maar één dag hebt om alles te veranderen? In het youngadultboek 'Before I Fall' heeft Samantha alles goed voor elkaar: het perfecte leventje met de perfecte vrienden, de perfecte relatie én de perfecte toekomst. Of zo lijkt het toch – tot in één moment alles verandert.

'Before I Fall' van Lauren Oliver – schrijfster van onder andere de Deliriumreeks – werd al uitgegeven in 2011, maar het boek wordt dit jaar naar het grote scherm vertaald. De film ‘Before I Fall‘ verschijnt op 20 april pas in de bioscoop, maar de eerste trailer maakt ons al enorm enthousiast. Actrice Zoey Deatch – een relatief nieuw gezicht – kruipt in de huid van hoofdpersonage Samantha, die haar sterfdag,12 februari, steeds opnieuw beleeft. 

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

‘Before I Fall' vertelt het verhaal van Samantha, die op 12 februari het leven liet in een auto-ongeval met haar vriendinnen. Sindsdien bestaat haar leven nog maar uit één dag, die ze steeds opnieuw meemaakt. Samantha probeert het mysterie van de tijdlus wanhopig te ontrafelen, en ontdekt daardoor steeds meer geheimen over zichzelf, haar vriendinnen en haar omgeving.

 

bif

 

Nog even wachten tot 20 april dus, al zullen wij die dag op de eerste rij zitten. Te nieuwsgierig én niet bang van spoilers? Dan kan je 'Before I Fall' (of de Nederlandse versie 'Voor ik val') al in boekvorm in huis halen. Een aanrader!

 

Meer trailers:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '