Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Verslag: op reis met Srprs me

Uit het niets kwam mijn vriend met een leuke verassing. Wij gaan een paar dagen weg! Waarheen? Ik heb zelf ook geen idee. Mijn vriend had namelijk een paar dagen weg geboekt via de website srprs.me. Wanneer je bij srprs me een vakantie boekt weet je pas op het vliegveld waar je heen gaat. Super spannend!

Bij srprs me kun je verschillende soorten vakantie’s boeken. Adventure, Citytripping, Sunsation en nog veel meer. Omdat wij arme studenten zijn hadden wij de broke vakantie. Dat houd in, een retour ticket, een levendige stad, en mwoah vliegtijden. Goed genoeg voor mij! Ook zouden wij geen super luxe hotel krijgen, maar omdat wij een van de vijf golden tickets hadden gewonnen kregen wij een 5 sterren hotel. Yeah!

Wanneer je bij srprs me boekt krijg je een eigen persoonlijke pagina gestuurd. Daarop word er afgeteld wanneer je te weten krijgt waar je naar toe vliegt. In de week van jou vakantie krijg je nog een brief waarin staat hoelaat je op welk vliegveld word verwacht en de weersverwachtingen. Zo weet je toch een beetje hoe jij je koffer moet inpakken. Ook moeite met je koffer inpakken? Lees dan hier het artikel van Femke. Eenmaal op vliegveld Eindhoven mocht ik mijn code krassen en invoeren op onze persoonlijke pagina. Na eventjes wachten was het dan zover. Wij gingen naar Manchester!

Ongeveer rond 5 uur waren we op het vliegveld in Manchester en namen we de taxi naar ons hotel. Ik kan je vertellen, het was echt een ontzettend mooi hotel met een prachtige kamer! Die avond hebben wij fijn in het hotel gegeten en zijn we nog even de stad ingegaan. Die volgende ochtend konden we weer aanschuiven in het restaurant voor een uitgebreid ontbijt. Wat een luxe!

In Manchester hebben wij vooral veel verschillende wijken bezocht, mooie gebouwen en veel musea bezocht aangezien de meeste in Manchester gratis zijn. Het Museum of Science & Industry en het Manchester Museum zijn zeker een aanrader.

Ik kan iedereen zeker aanraden om een Srps me vakantie te boeken. Het is niet al te duur, goed georganiseerd en je komt op de meest geweldige plekken. Zelf had ik nooit bedacht om een paar dagen naar Manchester te gaan terwijl het toch een erg mooie stad is! Dankzij Srps me leer je deze mooie steden kennen.

Al drie jaar loop ik met dezelfde rugzak rond die helaas bijna aan zijn einde is gekomen. Voor dit soort reisjes vind ik een stevige rugzak erg handig. Ik twijfel tussen deze drie, welke is jullie favoriet? Nummer 1 2 of 3?

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '