Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

De magische serie is gebaseerd op de boekentrilogie 'De Grisha' trilogie en -duologie 'De Kraaien'.

In teaser van ‘Shadow and Bone’ krijgen we de Schaduwvlakte en z’n monsters te zien

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Sinds december kregen we meer info over de gloednieuwe serie ‘Shadow and Bone’. Nu heeft Netflix eindelijk ook een langere teaser gelost en die geeft ons een idee van wat we kunnen verwachten van de magische, duistere serie.


Netflix’ nieuwe serie ‘Shadow and Bone‘ is gebaseerd op de boekentrilogie ‘De Grisha’ en -duologie ‘De Kraaien’, geschreven door Leigh Bardugo. Daarin worden mensen geteisterd door een barrière genaamd De Schaduwvlakte die hun wereld in tweeën split en waar onnatuurlijke wezens zich tegoed doen aan menselijk vlees. Dan ontdekt een jonge soldaat een kracht die misschien eindelijk haar land kan verenigen. Terwijl ze worstelt om haar macht aan te scherpen, smeden gevaarlijke krachten een complot tegen haar. Misdadigers, dieven, huurmoordenaars en heiligen zijn nu in oorlog, en er zal meer nodig zijn dan magie om te overleven.

Het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen en is binnenkort te zien op de Netflix. Uit de officiële teaser vangen we al een glimp op van wat we kunnen verwachten. Zo maken we kennis met Alina Starkov, een cartograaf die ook magische krachten blijkt te hebben. We zien hoe ze die krachten ontdekt en op het einde van de teaser lijkt te demonstreren met generaal Kirigan. Het lijkt ook zijn stem te zijn die we in de allereerste teaser hoorden zeggen ‘jij en ik gaan de wereld veranderen’. Bekijk de nieuwe bloedstollende video alvast hieronder en tel samen met ons af naar 23 april.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '