Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Flair

Summer & the city: 2140 Borgerhout

Deze week ontdek je in Flair de favoriete adresjes van drie redactrices die nèt buiten Antwerpen wonen. Redactrice Kristin woont in 2140 Antwerpen en deelt ook graag haar hotspots.

Coördinator agenda Kristin <3 2140

Borgerhout in een notendop: Borgerwood voor de insiders, volkse wijk met de gezelligste rommelmarkt van Antwerpen op het charmante Krügerplein en het fijne Boelaerpark, een oase van groen in hartje Borgerhout.

 

Mombasa: voor een rustige vrijdag

Mombasa

Hier kom ik op vrijdagavond een pintje pakken als ik moe ben maar wel nog even buiten wil. No-nonsense, gezellig bijpraten met vrienden. Dit is zo'n café waar je je altijd op je gemak voelt.

Mombasa , Moorkensplein 37, 2140 Antwerpen, www.cafemombasa.be.

 

 

Bistrot Miro: bistronomie in Borgerhout

Miro

Bistrot Miro staat voor superlekker eten en fantastische bediening. Leuk dat het ook mensen van buiten Borgerhout naar onze postcode lokt. Tip van de dag: de vegetarische risotto is heerlijk!

Bistrot Miro , Moorkensplein 28, 2140 Antwerpen, www.bistrotmiro.be.

 

 

 

 

 

 

 

Mokkakapot: koffie en bokes

Mokkakapot

Onze go-tospot voor een koffiedate. Ze hebben heerlijke verse limonade met gember en van die dikke dubbeldekkerboterhammen. 't Kaducske met spek, perenstroop, appeltjes en rucola is mijn favoriet.

Mokkakapot , Sergeyselsstraat 2, 2140 Antwerpen, www.mokkakapot.be.

 

Bar Leon: mijn tweede living

Bar Leon

Bar Leon ligt vlak bij het Krügerplein, wat mij betreft het leukste pleintje van Borgerhout met speeltuin en zelfs pingpongtafels in de zomer. Het wordt gerund door twee jonge vrienden en voelt als mijn 'tweede living' dankzij het gezellige, volkse huiskamersfeertje.

Bar Leon , Reuzenstraat 23, 2140 Antwerpen, www.barleon.be.

 

Zomerfabriek: 't zomert in A

Zomerfabriek

Een zomerbar om de hoek is altijd een feest. Leuke dj's en Movie Mondays. Het is heel leuk om een film te kijken terwijl je in de gezellige bric-à-braczeteltjes zit. 

Zomerfabriek , Minkelersstraat, 2140 Antwerpen, www.zomerfabriek.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '