Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Op het einde van de bijhorende muziekvideo maakt Ariana's nieuwe vriend Dalton Gomez zelfs zijn debuut.

ZIEN: Ariana Grande en Justin Bieber lanceren ‘Stuck with U’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Hij is er! Ariana Grande en Justin Bieber hebben vannacht ‘Stuck with U’ mét bijhorende muziekvideo de wereld ingestuurd. Het resultaat is een liefdevol lied met een al even liefdevolle compilatie van filmpjes van fans en celebs.


In ‘Stuck with U‘ zingen Justin Bieber en Ariana Grande over de persoon waar ze aan vast hangen en die gevoelens zetten ze ook om in beeld. De muziekvideo is een compilaties van fans met hun geliefden, waaronder ook huisdieren vallen.

Dalton Gomez


Tussen de ingezonden fragmenten door zingen Ariana Grande en Justin Bieber enkele refreinen vanuit hun kot en geven ze een blik in hun privéleven. Zo knuffelt Ariana bijvoorbeeld met haar hond Toulouse en staat Justin met zijn vrouw Hailey te dansen in de keuken. Op het einde van de video maakt Ariana’s nieuwe vriend Dalton Gomez zelfs zijn debuut. We zien hoe het verliefde koppel in haar slaapkamer danst.

Tal van celebs


Ook al zien we voornamelijk fans die een fragment hebben ingestuurd, ook tal van celebs verschijnen heel kort vanuit hun kot in de muziekvideo voor ‘Stuck with U’. Zo zien we Demi Lovato en haar vriend Max Ehrich, Elizabeth Gillies met haar lief Michael Corcoran, Gwyneth Paltrow en haar man Brad Falchuk, Jaden Smith, Ashton Kutcher en zijn vrouw Mila Kunis, Michael Bublé en zijn vrouw Luisana Lopilato, Kendall en Kylie Jenner en nog anderen!

De opbrengsten van de nieuwe single gaan naar het goede doel, namelijk 1st Responders Children’s Foundation, dat kinderen van hulpverleners aan een schoolbeurs helpt. Kijk, beluister en oordeel vooral zelf hieronder.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '