Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© PHOTO NEWS

Uit zijn statement blijkt dat de twee al maanden een koppel vormen. Sneaky!

STRAF: prins Harry bevestigt relatie met actrice Meghan Markle

Er wordt al weken gespeculeerd over een vermoedelijke relatie tussen prins Harry (32) en Meghan Markle (35), maar tot nu toe hielden beide partijen hun lippen stijf op elkaar. De actrice – bekend van o.a. de tv-serie ‘Suits’ – werd al meerdere keren door het slijk gehaald, en dat zou de prins aangezet hebben om dan toch eindelijk een officieel statement naar buiten te brengen. Yaay!


 

‘Ik ben me ervan bewust dat er een aanzienlijke nieuwsgierigheid over mijn privéleven heerst’


De boodschap werd door het communicatiesecretariaat van het Britse koningshuis de wereld ingestuurd, maar wel in naam van prins Harry zelf. Het statement begint zeer plechtig en gaat in op het feit dat prins Harry al van kleins af aan in de schijnwerpers staat. Hij is blij dat zo veel mensen hem steunen en hij beseft wat voor gelukkig en bevoorrecht leven hij leidt.

Prins Harry heeft ondertussen een dikke huid ontwikkeld om te kunnen omgaan met de media-aandacht en de professionele relatie die hij met de pers heeft opgebouwd.


‘Prins Harry is er zich ook van bewust dat er een aanzienlijke nieuwsgierigheid over zijn privéleven heerst. Hij heeft zich daar nooit comfortabel bij gevoeld, maar hij heeft ondertussen een dikke huid ontwikkeld om te kunnen omgaan met de media-aandacht en de professionele relatie die hij met de pers heeft opgebouwd’, aldus het statement.

prins Harry

‘De afgelopen weken is er een grens overschreden’


Hoewel hij zelden formeel actie onderneemt in verband met fictieve verhalen die over hem geschreven worden, heeft hij nu toch zijn mening gedeeld over de manier waarop zijn huidige vriendin Meghan Markle behandeld is door de media.

Ook Meghans familie is betrokken bij de zaak. Haar moeder moet worstelen om de fotografen bij haar voordeur weg te krijgen.


‘De afgelopen weken is er een grens overschreden. Zijn vriendin, Meghan Markle, is onderworpen aan een golf van geweld en pesterijen. Sommige zijn zeer publiek geweest, zoals het regelrechte seksisme en racisme op sociale media. Maar ook haar familie is betrokken bij de zaak. Haar moeder moet worstelen om de fotografen bij haar voordeur weg te krijgen en bijna elke vriend, collega of ex-geliefde wordt gebombardeerd met vragen‘, schrijft het secretariaat.

https://www.instagram.com/p/BLB_IDRgj9g/


‘Prins Harry maakt zich zorgen over de veiligheid van Ms. Markle’


Blijkbaar zou prins Harry die toestanden niet langer accepteren. Hij liet dan ook een boodschap de wereld insturen om de situatie aan te pakken.

‘Prins Harry maakt zich zorgen over de veiligheid van Ms. Markle en is diep teleurgesteld omdat hij niet in staat is geweest om haar te beschermen. Het is niet correct dat mevrouw Markle na een relatie van een paar maanden onderworpen wordt aan een dergelijke storm. Hij weet ook dat de media zullen zeggen dat ‘dat de prijs is die ze moet betalen’ en dat het allemaal ‘part of the game’ is, maar dat is het niet. Dit is geen spel, dit is hun leven.

Hij weet ook dat de media zullen zeggen dat het allemaal ‘part of the game’ is, maar dat is het niet. Dit is geen spel, dit is hun leven.


Hij hoopt dan ook dat de pers zich na dit statement even stil zal houden en nadenkt over wat ze allemaal veroorzaakt heeft. De prins zou ook weten dat het ongebruikelijk is om een publiekelijk statement te maken over een privésituatie, maar hij hoopt dat iedereen begrijpt waarom dat nodig was. We get you, Harry!


via GIPHY


Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '