Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

DOE DIT ALSJEBLIEFT NIET!

WTF: stijltang-tong-challenge is de nieuwste domme én gevaarlijke uitdaging

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

De enigste reden waarom we dit schrijven, is omdat we hopen dat niemand van jullie dit ooit zelf zal proberen. Want we krijgen al de kriebels als we er nog maar aan denken... Online doet de namelijk levensgevaarlijke stijltang-tong-challenge de ronde. De beelden zijn verschrikkelijk!


Na de levensgevaarlijke bleach challenge en de pijnlijke zoom challenge, is er nu nog een domme uitdaging opgedoken: stijltang-tong-challenge. Hoe werkt het? Heel simpel: mensen steken hun tong tussen een kokendhete stijltang. Wat is de bedoeling? We hebben geen idee. Het begon met deze ene video van een meisje die het een goed idee vond om dit te doen. Die schreeuw! We voelen haar pijn gewoon.

https://twitter.com/babygrimey/status/1044067282777976832?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.girlfriend.com.au%2Fthe-hair-straightener-tongue-challenge

Verschrikkelijk


Toch zijn er sindsdien video’s opgedoken van jongeren die de uitdaging zelf aangaan. Ook bij hen is de pijn natuurlijk verschrikkelijk. Just don’t. Het is niet alleen héél dom, maar ook levensgevaarlijk. Probeer dit dus alsjeblieft niet!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Aan deze challenges kan je wél deelnemen met een gerust hart:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '