Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Disneyland Paris

Enkele reis naar 'a galaxy far, far away', alsjeblieft.

‘Star Wars’-fans, opgelet: The Season of the Force begint in Disneyland!

Hier is wat nieuws dat echte Jedi’s en Darksiders zal verheugen. Ons favoriete pretpark Disneyland verruimt zijn magische sprookjeswereld tot in de verste verten van het universum, en dat met een seizoen dat volledig gewijd wordt aan ‘Star Wars’. Parades en spectaculaire vertoningen voeren ons naar ‘a galaxy far, far away’.

Na het fenomenale ‘The Force Awakens’ en 'Rogue One’, doet Disney ons nog een keer versteld staan door ons nog een onwereldse duik te laten nemen in de saga van George Lucas. Op 14 januari 2017 opent Disneyland Parijs zijn deuren met Season of the Force, een drie maanden durend afspraakje met alle helden uit ‘Star Wars’, bomvol knotsgekke activiteiten.

 

Héél veel nieuwigheden

Disneyland zal speciaal voor de gelegenheid een nachtelijke parade houden. Star Wars: A Galactic Celebration wordt een adembenemende licht- en geluidsshow in het hart van Walt Disney Studios, waar Darth Vader, R2-D2 en Kylo Ren door de straten lopen. Overdag zijn er verschillende spektakels en evenementen die ons midden in de strijd tussen goed en kwaad brengen. Zo kan je Stormtroopers en Kapitein Phasma tegenkomen in niet eerder vertoonde avonturen, namelijk Mars van de First Order en Patrouille van de Stormtroopers. Daarnaast is er de Jedi Academy, die kinderen van 7 tot 12 niet alleen vermaakt, maar hen ook nog eens leert om grootse krijgers te worden.

 

Of je nu een jonge Padawan of een grootmeester bent, grijp je lichtsaber en strijd tegen de Rebels of the Empire, van 14 januari tot 26 maart 2017. May the Force be with you!

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '