Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photonews

Ze hernieuwden hun geloften in New York.

CUTE: Staf Coppens stapt voor een tweede keer in het huwelijksbootje met zijn Monique

Jolien Meremans

Staf Coppens, zijn vrouw Monique en hun twee kinderen Beau en Nora trokken deze week voor een wel heel speciale gelegenheid naar New York. Staf en zijn vrouw besloten namelijk om huwelijksgeloften te hernieuwen in de Big Apple en dat leverde enkele schattige foto’s op.


Het liefdesverhaal van Staf Coppens en zijn vrouw Monique van der Velden is er eentje uit de (sprookjes)boekjes. De twee leerden elkaar in 2006 kennen tijdens het programma ‘Dancing on Ice’. Staf won toen niet alleen de finale, maar veroverde ook het hart van zijn schaatspartner. Hij en Monique trouwden in 2014 en besloten nu om hun huwelijksgeloften te hernieuwen, en dat in New York.

Het is niet toevallig dat ze voor de wereldstad kozen, want Staf loopt daar morgen mee in de marathon van New York. Daarom maakten ze van de gelegenheid en de mooie locatie gebruik om voor een tweede keer in het huwelijksbootje te stappen. ‘Omdat ik nog eens van de daken wil schreeuwen hoeveel ik van je hou’, schreef hij bij enkele mooie kiekjes op Instagram.

Staf droeg voor de gelegenheid een gitzwart kostuumpak en zijn vrouw Monique kroop in een zwierige witte jurk die ze combineerde met een paar stijlvolle rode pumps. Hun kindjes mochten ook niet op de huwelijksfoto ontbreken. Nora droeg een grijs jurkje en Beau straalde in een rood hemd mét strikje.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '