Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Flair

Wij willen een betere wereld!

Spread the love: Flair lanceert de Happy People Challenge

Hebben al die negatieve berichten ook je moraal aangetast? Wij bedachten een manier op jullie toch een beetje op te krikken. Het doel: opnieuw een goed gevoel creëren. We noemen het de Happy People Challenge.

Wat is het?

Het is heel simpel. Het is namelijk een keten van allemaal verschillende goede daden. Als jij iets liefs doet voor twee vrienden en die twee personen kiezen op hun beurt ook twee vrienden uit, dan hebben we tegen het einde van december een heleboel mensen bereikt. Zo kunnen we heel gemakkelijk iemand een handje helpen of een lach op iemands gezicht toveren.

 

Wat verstaan we onder een 'goede daad'?

Opnieuw is het niet moeilijk. Het kost je niets of toch niet veel. Bijvoorbeeld: bak eens wat lekkere koekjes voor je collega die onder stress staat. Nodig je mama eens uit op restaurant, ga eens babysitten op het nichtje van een vriendin of geef eens een compliment aan een onbekende. De mogelijkheden zijn eindeloos.
 

We geven de fakkel door

Het idee is dat we na een goede daad de fakkel doorgeven aan iemand anders. Zo gaat de Happy People Challenge oneindig door. Bovendien gaan we ook je goede daden tellen met de hulp van sociale media. Helpen jullie ons om deze actie nationaal te verspreiden? Eerste stap: schrijf je in op ons evenement op Facebook. Dat doe je hier. Realiseer je twee goede daden, neem er een foto van en post die op Facebook met de hashtag #happypeoplechallenge en tag twee vrienden. Zo makkelijk is het!
 

Het is aan jullie!

Met je goede daad stuur je een positieve boodschap de wereld in. Een makkelijke manier om iets goeds te  voor een ander. Nu jullie de uitleg gekregen hebben, is het aan jullie. Kunnen we op je rekenen?

 

Ook interessant:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '