Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Skywalks: durf jij verder te klikken?

Heb jij hoogtevrees? De bange hartjes zullen het waarschijnlijk begeven bij het gedacht alleen al. Maar voor de echte daredevils zijn deze skywalks een droom. Check hier onze 9 favoriete toplocaties voor een skywalk.

Vanaf deze skywalk heb je een prachtig zicht op het regenwoud en de watervallen van Santa Elena. Een wandeling over deze hangbrug is zeker en vast een onvergetelijke reis én je hoeft je geen zorgen te maken over het vinden van de weg.
Arenal Sky Walk, Santa Elena, Costa Rica

Vorige week opende deze skywalk in Canada. Het is een platform met een glazen vloer, 280 meter boven de Sunwapta vallei in Jasper National Park. Van een mooi uitzicht gesproken.
Glacier Jasper National Park, Canada

Deze skywalk geeft je de kans om te zweven over de Grand Canyon. En dat bedoelen we letterlijk, want door de glazen vloer heb je het gevoel dat je vliegt.
Skywalk Grand Canyon, Hualapai Reservation Arizona

Skywalk X

Skywalk X

De Skywalk X is één van de hoogste skywalks ter wereld. Je hoeft niet bang te zijn om eraf te donderen, want je wordt goed vastgemaakt. Is dit nog niet bangelijk genoeg? Dan moet je maar eens een bungeejump proberen van dit gebouw. Skywalk X, Macau Tower, Macau, China

Je vraagt je misschien af wat dit gebouw in de vorm van een flesopener in ons lijstje van must-see skywalks doet. De 100e etage is open voor bezoekers en je kan er een wandelingetje doen mét een fantastisch uitzicht op de stad.
Shanghai World Financial Center, Shanghai, ChinaDit bos met zijn 12 gigantische ‘bomen’ moet een futuristische tuin voorstellen. Dankzij de loopbrug kan jij van een uitzicht over het Marina Bay gebied genieten dat normaal alleen voor vogeltjes is weggelegd.
Supertree Grove, Gardens by the bay, SingaporeOp etage 103 van de Willis Tower vind je een glazen platform. Op een heldere dag kan je zelfs vier staten bekijken. Het uitzicht is geweldig, kijk alleen niet naar beneden!
The Legde sky deck, Willis Tower, Chicago

Skywalk Tianmen

Skywalk Tianmen

Op dit glazen pad naast de Tianmen berg heb je een adembenemend uitzicht over de provincie Hunan, die bekend is om zijn duizelingwekkende bergen. Voor je naar boven gaat voor een wandeling zal je wel je schoenen moeten uitdoen. Nee, dat is geen Chinese traditie, maar niet veel glazenwassers staan te springen om een vloer te kuisen op zo’n hoogte! Skywalk Tianmen Mountain, Zhangjiajie, Hunan, China

Aurland Lookout

Aurland Lookout

Deze skywalk wordt ook wel eens de catwalk van de aarde genoemd. En terecht! Vanaf het observatiedek wordt de schoonheid van de natuur optimaal benut. Je hoeft niet bang te zijn om eraf te vallen, want een dunne maar sterke glazen want aan het einde van de brug houdt je tegen. Aurland Lookout, Stegastein viewpoint, Aurland, Noorwegen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '