Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: @__ZENITH______

Serie met Matthias Schoenaerts en Robert De Niro geschrapt

Slecht nieuws voor iedereen die – net als wij – enorm uitkeek naar de nieuwe maffiaserie met Matthias Schoenaerts en Robert De Niro. Mede dankzij het seksschandaal rond topproducer Harvey Weinstein wordt de serie nu geschrapt.


Het was namelijk The Weinstein Company, het bedrijf van de filmproducer, die geboekt stond als coproducent voor de maffiaserie van David O. Russell met Matthias Schoenaerts, Robert De Niro en Julianne Moore. Gezien de kans bestaat dat de financiering van zo’n 160 miljoen dollar zou wegvallen, is het volgens bronnen te moeilijk om nog snel nieuwe geldschieters te vinden.

Komt ook nog eens bij dat een van de grootste verdedigers van het project, Roy Price (president van Amazon Studios), ook op non-actief werd gezet wegens beschuldiging van seksuele intimidatie. Dus werd besloten de serie helemaal af te blazen. Robert De Niro, Julianne Moore en David O. Russell lieten al weten dat ze de beslissing van Amazon ten volle respecteren. Schoenaerts heeft nog niet gereageerd.

 

Bron: HLN


 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '