Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Haar man Colin Jost bevestigde het nieuws op Instagram en onthulde het geslacht en de naam.

Scarlett Johansson is bevallen van haar tweede kindje

Ysaline Pollet

Begin juli vertelden we jullie dat Scarlett Johansson (36) zwanger zou zijn van haar tweede kindje, en dat nieuws werd vorige week nog bevestigd door haar man Colin Jost (39). De ‘Black Widow’-actrice is ondertussen bevallen, en het geslacht en de naam zijn ook al bekend.


Als we de bronnen mochten geloven, wisten we in juli al dat het niet lang meer zou duren voor de zwangere Scarlett Johansson zou bevallen van haar tweede kindje, en het is zover! De ‘Black Widow’-ster en haar man ‘Saturday Night Live’-komediant Colin Jost zijn de trotse ouders geworden van een zoontje.

Baby Cosmo


Dat nieuws werd door Scarletts vertegenwoordiger Marcel Pariseau aan het Amerikaanse magazine People bevestigd. En ook Colin zelf deelde het goede nieuws via Instagram. Hun kersverse zoontje kreeg de naam Cosmo!

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door Colin Jost (@colinjost)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Scarlett had al een dochter – de zesjarige Rose Dorothy Dauriac – uit haar vorige huwelijk met de Franse journalist Romain Dauriac. We wisten al sinds begin juli dat de 36-jarige celeb in verwachting was van een tweede kindje. Al werd dat nieuws pas vorige week door haar man Colin Jost officieel bevestigd tijdens een stand-upcomedyshow. Toen vertelde hij aan het publiek dat ‘ze een baby krijgen samen en dat het spannend is’.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '