Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Foto: Archie Comics

We zitten al klaar voor ons scherm!

‘Riverdale’-fans, opgelet: een spin-off over ‘Sabrina, the Teenage Witch’ is in de maak

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Fans denken al maanden dat Sabrina Spellman haar weg zal vinden in je favoriete serie ‘Riverdale’. En ze kunnen weleens deels gelijk hebben! Er zou ons namelijk een spin-off te wachten staan over de bekende tienerheks.


Oké, Sabrina Spellman zal misschien niet letterlijk in ‘Riverdale’ te zien zijn. Maar ze zou wel haar eigen show krijgen, en die is een spin-off van onze favoriete ‘The CW’-serie. Volgens The Hollywood Reporter is uitvoerend producent Roberto Aguirre-Sacasa bezig aan een nieuwe tv-serie genaamd ‘The Chilling Adventures of Sabrina’. Die gaat natuurlijk over iedereens favoriete heks uit de jaren 90!

Donkere en occulte krachten


Als ‘The Chilling Adventures of Sabrina’ groen licht krijgt, zal de tv-serie helemaal niet lijken op haar voorganger uit de jaren 90 met Melissa Joan Hart. De nieuwe reeks zal veel donkerdere vibes hebben, wat natuurlijk helemaal aansluit bij de avonturen van onze geliefde Archie uit ‘Riverdale’. Sabrina zal te maken krijgen met donkere en occulte krachten, wat ons doet vermoeden dat het véél enger zal zijn dan ‘Riverdale’.

 

Cross-over


In de stripboeken waarop ‘Riverdale’ gebaseerd is, maakt de heks af en toe een verschijning naast Archie Andrews en Jughead Jones, dus misschien maken beide shows ooit een cross-over?

4000 à 5000 personages


Een spin-off over de tienerheks is misschien het begin van de 4000 à 5000 personages uit Archie Comics die hun eigen show zullen krijgen. De producent heeft immers duizenden potentiële verhalen die hij nog wil vertellen. Let’s hope so! Zo kunnen we nog járen genieten van onze verslaving.

De show staat nog in de startblokken, maar Roberto mikt op 2018 of 2019 als lanceringsjaar. Dat is niet zo lang meer, maar het is wel nog even geduldig wachten op een officiële datum en teaser.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '