Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
©  Photo News

De rapper had twee jaar een relatie met Ariana Grande, tot ze er in mei een punt achter zetten.

Rapper Mac Miller (26) overleden na vermoedelijke overdosis drugs

Mac Miller is vrijdag dood teruggevonden in zijn huis in Californië. Het zou gaan om een overdosis drugs, schrijft TMZ. In zijn lyrics had de rapper het geregeld over zijn druggebruik en de strijd om nuchter te worden.


 

Vrijdagavond meldde TMZ dat Mac Miller overleed aan een vermoedelijke overdosis drugs. Niet veel later kwam er een statement van zijn familie. ‘Malcolm McCormick, gekend en geliefd bij fans als Mac Miller, is tragisch om het leven gekomen op 26-jarige leeftijd. Hij was een schitterend licht in dit leven voor zijn familie, vrienden en fans.’

Bij ons kende Mac Miller geen grote hits, maar zijn muziek was gekend bij liefhebbers van rap. Bij het grote publiek werd de rapper vooral bekend door zijn relatie met popster Ariana Grande. Die eindigde zo’n drie maanden geleden, na twee jaar.

Enkele weken na de breuk gaf Grande aan dat hun relatie ‘toxisch’ was geweest en dat ze Macs ‘moeder of babysitter’ niet meer wilde spelen. ‘Ik heb hem gesteund in zijn nuchterheid en heb jarenlang voor hem gebeden’, schreef ze toen. Dat deed ze omdat fans van de rapper haar, nadat hij gearresteerd werd voor rijden onder invloed, ervan beschuldigden hem in de steek te hebben gelaten, waardoor hij volgens hen de pedalen kwijtraakte. De zangeres begon kort na de breuk iets met komiek Pete Davidson, en de twee verloofden zich niet veel later. Grande zette intussen de comments op haar Instagramprofiel uit, omdat fans van Miller massaal beschuldigende berichten achterlieten nadat het nieuws van zijn dood uitkwam.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '