Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Foto: VTM

POLL: wie is jouw favoriet in ‘The Band’?

We weten het niet van jullie, maar wij waren de afgelopen weken elke vrijdagavond in de ban van ‘The Band’, de zoektocht naar een nieuwe Nederlandstalige jongensgroep – lees: nieuwe crushes, want we hebben allemaal een zwak voor jongens die zingen. Vanavond begint het echte werk, want we krijgen de eerste liveshow te zien! Welke kandidaat heeft jou nu al in zwijm doen vallen met z’n stem?

En toen waren ze nog met twaalf...


Het publiek en de jury kozen twaalf kerels uit heel wat kandidaten, en zij zullen vanavond vanaf 20u40 op VTM te zien zijn in een spectaculaire liveshow. Aan het einde van de aflevering zullen er spijtig genoeg al twee jongens naar huis gestuurd worden. Maar eerst zullen de zangers in groepjes van vier een Nederlandse versie van een Engelstalig lied zingen, en daarna elk apart een Nederlandse hit.

Heb je nog geen uitgesproken favoriet, of ken je ze z’n naam niet meer? Bekijk even de Nederlandstalige medley die de finalisten samen maakten om je geheugen op te frissen. En om het weekend al dansend in te zetten.

De uiteindelijke band zal natuurlijk uit vier personen bestaan, maar wie moet er voor jou sowieso bij zijn? Eerlijk? We vinden het ook een héél moeilijke keuze.Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '