Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga

Vind jij dat een goed idee?

PIJNLIJK: zij dumpte hem via… Spotify

Gedumpt worden is nooit leuk. En als jij iemand moet dumpen, kan dat voor heel wat pijnlijke momenten en lastige situaties zorgen. Ook voor Kirsten Titus werd het geen aangenaam praatje. Daarom besloot ze om het anders aan te pakken… 

Kirsten was al een paar keer op date geweest met Wyatt, maar na een tijdje merkte ze dat haar gevoelens vooral vriendschappelijk waren. 

Toen ze dan ook nog besefte dat ze eigenlijk verliefd was op iemand anders, besloot ze dat ze dat maar beter zo snel mogelijk tegen Wyatt kon zeggen. Omdat ze een face-to-face-gesprek niet echt zag zitten, koos ze voor een originelere aanpak. Ze maakte namelijk een Spotify-playlist, die ze daarna met Wyatt deelde. 

 

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

De titels van alle nummers na elkaar maakten de zin: 'Do you still want to kiss me because I am kinda lovin' someone else, but we can still be friends'. Kirstens zus kon het niet laten om de playlist daarna te delen op Twitter, waar de reacties niet altijd even vriendelijk bleven. De woorden 'harteloos' en 'bitch' kwamen wel een paar keer langs. 

 

Volgens Kirsten kon Wyatt erom lachen, maar uit de tweet die hij als reactie plaatste, denken wij toch iets anders te kunnen afleiden. Hij maakte namelijk ook een playlist als reactie, maar het enige nummer dat daarin staat, is 'STFU' (shut the fuck up). 

 

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

 

 

Lees ook: 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '