Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

2021 begint meteen al goed!

NETFLIX: een vijfde seizoen van ‘Riverdale’ en 8 andere titels waar we naar uitkijken in januari

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

In januari laten we de feestdagen officieel achter ons en zullen we voorlopig dus ook de kerstfilms (even) beu gezien zijn. Maar gelukkig heeft Netflix opnieuw een leuk aanbod klaarstaan. Het nieuwe jaar begint meteen al goed, want niet alleen is het vijfde seizoen van ‘Riverdale’ er eindelijk, maar er zijn nog acht titels waar we naar uitkijken.

Headspace Guide to Meditation


In deze achtdelige serie helpt Andy Puddicombe, een voormalige Boeddhistische monnik en oprichter van de Headspace-app, je ontdekken hoe meditatie je ten goede kan komen in het leven. In elke aflevering introduceert hij een nieuwe techniek, en hoe die in specifieke situaties gebruikt kan worden.

Vanaf 1 januari op Netflix.

Trailer

Disenchantment (deel 3)


Bean moet haar prinsessenspel opvoeren te midden van koninklijke complotten, dieper wordende mysteries, de toenemende instabiliteit van koning Zøg en zorgen over wie Dreamland zal regeren.

Vanaf 15 januari op Netflix.

Trailer

Fate: The Winx Saga


Vijf feeën leren op het magische internaat Alfea in de Otherworld hoe hun magische krachten te beheersen. Ondertussen ontdekken ze hoe ze moeten omgaan met liefde, rivaliteit en de monsters die een bedreiging voor hun bestaan vormen.

Vanaf 22 januari op Netflix.

Teaser

Riverdale (seizoen 5)


In het vijfde seizoen wordt eerst een einde aan het vierde seizoen gebreid en krijgen de leerlingen van Riverdale High School een schoolbal! Maar ze moeten ook nog te weten komen wie die lugubere video’s over hen maakt. Daarna zullen Archie, Betty, Veronica en Jughead en hun vrienden een sprong in de tijd maken.

Vanaf 21 januari wekelijks een nieuwe aflevering op Netflix.

Trailer

Double Dad


Wanneer haar moeder in het buitenland vertoeft, koopt de 18-jarige Vicenza een kaartje richting Rio de Janeiro om haar biologische vader te gaan zoeken. Ze vindt haar twee potentiële papa’s en beslist om ze allebei te leren kennen, zonder dat ze dat van elkaar af weten.

Vanaf 15 januari op Netflix.

Trailer

Finding ‘Ohana


Wanneer twee jongeren uit Brooklyn tijdens de zomer in Oahu een logboek vinden dat verwijst naar een verloren schat, begint het duo aan een episch avontuur. Met hun nieuwe vrienden gaan ze op zoek en ontdekken ze hun Hawaiiaans erfgoed.

Vanaf 29 januari op Netflix.

Burlesque


Wanneer zangeres Ali in Los Angeles een nachtclub binnenstapt, raakt ze gefascineerd door de burlesque-shows. Ze wil niets liever dan er deel van uitmaken, maar eerst moet ze bewijzen dat ze op het podium thuishoort. Wanneer ze laat horen wat ze kan met haar stem, gaat er een hele, nieuwe wereld voor haar open.

Vanaf 1 januari op Netflix.

Trailer

Dawson’s Creek (seizoen 1 tot 6)


In dit tienerdrama uit 1998 volgen we de levens van een groep vrienden die samen opgroeien en hun weg zoeken naar het volwassen leven.

Vanaf 15 januari op Netflix.

I Feel Pretty


Wanneer Renee Barrett tijdens een spinningles haar hoofd stoot, ziet ze zichzelf ineens helemaal anders in de spiegel. Plots heeft ze bakken zelfvertrouwen. Dat zorgt ervoor dat ze beslissingen neemt en dingen doet die ze anders nooit had durven doen.

Vanaf 18 januari op Netflix.

Trailer

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '