Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Organize je kamer

Lijkt jouw kamer alsof er net iets is in ontploft? En vind je dat ene jurkje niet meer omdat het bedolven is geraakt onder een berg andere spulletjes? Hoog tijd om alles te ordenen.

  • Zorg voor genoeg opbergruimte. Te weinig kasten, dat kan een fiasco tot gevolg hebben. Vanaf het moment dat je verplicht bent om steeds een grote hoeveelheid vuile was te hebben omdat je geen plaats meer hebt voor je propere, is het tijd om extra ruimte te voorzien.
  • Bij gebrek aan kastruimte kan je ook je fabulous high heels en andere topschoenen tentoonstellen. Het is toch kunst?
  • Bekijk je kast strategisch. Wat je het meest draagt, leg je op armhoogte. De spullen die je eenmaal per jaar uit je kast haalt, leg je onderin of wat dieper in je kast.
  • Koop handige sorteerdozen. Elk lingeriesetje, elk paar sokken of elke riem heeft dan zijn eigen vakje. Zo blijft alles overzichtelijk. Sorteer ook je make-up. Zo koop je niet twee keer dezelfde oogschaduw of lipgloss.
  • Gooi weg wat je echt niet meer gebruikt. Schoolboeken, kleren die te groot of te klein zijn. Alles bijhouden heeft echt geen nut. Heeft het nog waarde? Breng het dan binnen bij een tweedehandszaak of geef het aan een liefdadigheidsinstelling.
  • Koop een goede kapstok. Hier kan je de kleding kwijt die je al eens gedragen hebt, maar die nog niet in de was moet. Zo vermijd je dat er gedragen kleren bij je propere was liggen of in het rond slingeren.

Can't get enough?!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '