Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Adriana Aceves via Unsplash

TikTokker Stien Edlund trok al naar de kust om de wandeling uit te proberen.

TikTok-tour in Oostende: ontdek de badstad op een leuke manier

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Ook al zijn de grenzen weer (deels) open, door de huidige situatie zullen we de zomer toch voornamelijk in ons eigen land spenderen. Maar niet getreurd, ook in België is er veel meer te doen dan je in de eerste plaats zou denken. Oostende heeft bijvoorbeeld een TikTok-tour waarmee je vast en zeker heel wat plezier met je bubbel zal beleven!


Trek je deze zomer naar onze Belgische kust om te shoppen, te zonnen of gewoon om eens een ander deel van ons land te ontdekken? Vergeet dan zeker geen stop te maken in Oostende. Daar kan je namelijk een heuse TikTok-tour maken. Die loodst je op een leuke manier door enkele highlights van de badstad. Zo dans je bijvoorbeeld langs een kunstwerk van graffiti-artiest Jaune, de metalen installatie Rock Strangers en het Monument for a Wullok. En het beste nieuws is: het is helemaal gratis!

Het concept is heel simpel: schrijf je in om de wandeling te ontvangen, trek naar Oostende, ga naar de locaties op de kaart, leer het dansje dat speciaal in elkaar is gestoken voor deze plekken en maak de TikTok na. Gebruik zeker ook de juiste hashtags om op te vallen. Geen idee waar je moet beginnen? Oostende heeft de handen in elkaar geslagen met Marilyn van SupaStar om enkele voorbeeldvideo’s te maken.

@visitoostende? Herken jij alle TikTok plaatsen in Oostende? Download de gratis TikTokTour via tiktokoostende.be ? ##TikTokOostende ##TikTokTour ##loveoostende ##fy♬ Please Don’t Go(Snap Your Life) – Joel Adams


Stien Edlund approves


Ook TikTokker Stien Edlund trok al naar Oostende om de tour uit te proberen. En het lijkt erop dat die een succes was! Wil je het zelf proberen? De TikTok-tour downloaden kan je gewoon hier.

https://www.instagram.com/p/CCbL0E1jrt0/

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '