Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Ook bij celebs slaan soms de stoppen door

In Flair lees je deze week wanneer jullie helemaal over de rooie gaan. Maar ook bij celebs slaan de stoppen wel eens door. En als zij flippen, dan heeft heel de wereld het gezien… Stay calm and eat a cookie, is ons advies.

 

1. Britney kan in 2007 het sterrendom even niet meer aan. Ze valt een wagen aan met een paraplu en scheert voor het oog van de camera's al haar prinsessenblonde haren af.
 
2. De dag nadat actrice Anne Heche en comédienne Ellen DeGeneres het einde van hun relatie hadden aangekondigd, klopte Anne helemaal verward aan bij een willekeurig huis om te vragen of ze er een douche mocht nemen. Duidelijk helemaal het noorden kwijt, die Anne. 
  
3. Halfnaakt en helemaal dronken een cheeseburger proberen te eten. Weird. En helaas voor David 'The Hoff' Hasselhoff werd zijn mental breakdown ook nog eens vastgelegd op video.  
 
4. Tijdens een optreden in 1999 liep Jessica Simpson haar emmertje over. Ze vergat de woorden van haar nummers en barstte tijdens een song gewoon in huilen uit. Bleek dat haar hondje Daisy enkele dagen eerder opgegeten werd door een coyote.
 
6. Disneysterretje Demi Lovato verloor voor altijd haar onschuld toen ze op tournee met de Jonas Brothers prompt op een achtergrondzangeresje af stapte en haar – zonder duidelijke reden – recht in haar gezicht mepte. Proper. 
 
7. Dé posterboy voor mental breakdowns is ongetwijfeld mad Mel. Mel Gibson bereikte een dieptepunt toen hij op de voicemail van de moeder van zijn kind de boodschap insprak dat hij haar zou vermoorden en met haar restanten zijn rozenstruik zou bemesten. Foute boel.  
 
8. Lindsay Lohan veranderde in 2009 even vaak van geaardheid als van onderbroek en liep wekenlang huilend op straat na haar break up met de Britse dj Samantha Ronson. 
 
9. Divagedrag en craziness bij topmodel Naomi Campbell. Eerst sloeg ze haar assistente een blauw oog met haar gsm. Twee jaar later herhaalde ze haar woedeaanval met een BlackBerry. Nog eens vier jaar later was haar poetsvrouw de dupe, toen die een met juwelen versierde smartphone naar haar hoofd kreeg. Hopelijk haalt ze nooit een laptop in huis, denken wij dan. 
 
10. Popsterretje Miley Cyrus flipte toen ze na een optreden foto's in handen kreeg waarop haar ex Liam Hemsworth een Mexicaanse beauty binnendeed. Miley sloot zichzelf op in haar kleedkamer, schreeuwde het uit en 'het leek alsof ze alles wat loszat de kamer ingooide', aldus een omstaander.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '