Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Binnen 3 dagen is psychopaat Joe terug van weggeweest en staat het tweede seizoen op Netflix.

Last van je geheugen? Dit moet je onthouden van het eerste seizoen van ‘You’

Op 26 december krijgen we van Netflix nog een klein kerstcadeautje, want dan staat het tweede seizoen van ‘You’ op het streamingplatform. Laat jouw geheugen je alleen een beetje in de steek en heb je geen tijd om het volledige eerste seizoen opnieuw te bekijken? Dankzij onderstaande samenvatting ben je in enkele minuten weer helemaal mee. Graag gedaan!


Op tweede kerstdag staat het volledige tweede seizoen van ‘You’ op Netflix en is psychopaat Joe Goldberg weer terug van weggeweest. Nu is het alleen een tijdje geleden dat de serie zijn debuut maakte op het streamingplatform en heeft Joe toen heel wat kattenkwaad uitgehaald. Het is dus best mogelijk dat je een aantal zaken vergeten bent. Gelukkig zijn wij er om jouw geheugen op te frissen.

In het eerste seizoen leren we Joe kennen die een crush heeft op Guinevere Beck. Zijn verliefdheid gaat in het begin gepaard met wat onschuldig stalken op sociale media. Geef toe: we’ve all been there. Alleen blijft het hier niet bij en volgt de boekenverkoper de blondine ook in het echte leven. In het begin van hun relatie heeft Beck niets door, maar haar omgeving twijfelt wel over haar nieuwe liefde. Iets wat Joe niet laat gebeuren en bijgevolg ruimt hij iedereen die hem dwarszit uit de weg.

De slachtoffers


Zijn eerste slachtoffer was het ex-lief van Beck. Zij was nog niet volledig over Benji heen en bleef hem aandacht geven. Joe, die regelmatig achter haar rug naar haar berichten keek, kon dit absoluut niet hebben. Hij sloot Benji op in de kelder van de boekenwinkel waar hij werkt en heeft hem daar uiteindelijk ook vermoord.

Peach, de beste vriendin van Beck, had altijd al een hekel aan Joe. Ook zij kon dus niet in leven blijven. Hij probeerde haar een eerste keer te vermoorden door haar met een steen te slaan terwijl ze aan het lopen was. Alleen overleefde Peach zijn aanval, maar uiteindelijk kreeg Joe haar toch te pakken in haar gastenverblijf in Greenwich.

Uiteindelijk heeft Beck door wat voor iemand Joe is, maar ook voor haar komt alle hulp te laat. Nadat ze bij hem thuis enkele gruwelijke details ontdekt, komt zij in de ondertussen welbekende kelder terecht. Beck probeert nog te ontsnappen, maar Joe is haar helaas te snel af.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Nog meer misdaden van Joe? Hij nam in seizoen ook zijn gewelddadige buurman Ron te grazen. Ook met Elijah, een man die een affaire had met zijn ex Candace, rekende hij af. Candace zelf leek dan weer verdwenen te zijn van de aardbol, maar op het einde van seizoen één dook ze toch plots weer op. Joe zag eruit alsof hij een spook had gezien, maar uit de trailer van het nieuwe seizoen lijkt het alsof zijn ex-vriendin nog in leven is. Get ready!

Lees ook:

Partner Content

' ' ' '