Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Hij deelde haar herkenbare illustraties op zijn Facebookpagina!

OMG: niemand minder dan Ashton Kutcher is fan van onze huiscartooniste Chrostin

Dat onze huiscartooniste Chrostin aka Christina De Witte goed bezig is, is een understatement. De afgelopen week werden haar illustraties gedeeld door Bored Panda en Revelist en nu door niemand minder dan … acteur Ashton Kutcher!

Yes, dat lees je goed. Ashton Kutcher is fan van onze eigenste Chrostin. A Plus, het Amerikaanse mediaplatform dat ernaar streeft enkel positief nieuws te brengen en waarvan de acteur een van de oprichters is, schreef een artikel over Christina's herkenbare illustraties.
 

'Crazy!'

De acteur deelde het artikel in hoogsteigen persoon op zijn Facebookpagina. HOE COOL IS DAT?! Onze huiscartooniste – die haar plekje in Flair verdiende door haar deelname aan onze Flair Online Talent Award 2015 – kan het zelf amper geloven.

'Ja, ik ben keiblij! Verrast en overdonderd!' vertelt ze aan de telefoon wanneer we haar bellen voor een reactie. 'Mijn illustraties werden de afgelopen dagen al opgepikt door andere entertainmentwebsites, maar dat Ashton mijn tekeningen leuk vindt, is natuurlijk wel héél cool.'

'Ik ben keiblij, verrast en overdonderd!' 
 

Hoe de bal aan het rollen ging? Average Rob, aka Robert van Impe, de Belgische photoshopwizard, schreef een artikel over Chrostin op lifestyleplatform Bored Panda. 'We hadden nooit gedacht dat het ook effectief zou opgepikt worden door andere websites, maar we vonden toch dat we onze kans moesten wagen', aldus de 20-jarige illustratrice.

'Die heeft dus wel meer dan 17 miljoen volgers op Facebook, hè. Da's crazy!'

Het artikel in kwestie werd een week geleden gepubliceerd en ging in no time viraal. Ashton Kutcher die haar illustraties deelt, dat is voor onze huiscartooniste de ultieme beloning voor haar harde werk. 'Die heeft dus wel meer dan 17 miljoen volgers op Facebook, hè. Da's crazy!' dixit een héél enthousiaste Christina. Wij glimmen alvast van trots!
 

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '