Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Gihy.com

Deze baby brengt de hele Kardashian stamboom in de war!

OMG: er is een nieuwe Kardashian-baby onderweg!

Rob Kardashian en Blac Chyna verwachten hun eerste kindje. Beiden deelden gisterenavond via Instagram een emoji van Blac met een zwangere buik. Dit nieuws komt kort nadat bekend werd dat de twee zich verloofd hebben. Pittig detail: vriendin Blac heeft al een kind met het lief van Rob zijn halfzus Kylie Jenner. Kunnen jullie nog volgen?

 

A photo posted by www.Lashedbar.co (@blacchyna) on

 

In april kondigde het koppel via Instagram hun verloving aan en gisteren de zwangerschap van Blac. Het is het eerste kind voor Rob Kardashian,de jongste telg van de Kardashians. Toch is deze nieuwe gezinssituatie een beetje verwarrend. Chyna heeft namelijk samen met haar ex-vriend Tyga, de huidige geliefde van Kardashians halfzusje Kylie Jenner, een zoontje van drie. Tyga was van 2011 tot 2014 een koppel met Blac Chyna.

 

De relatie van Rob en Blac is dus niet echt evident te noemen en lag dan ook lange tijd gevoelig bij de andere Kardashians. De laatste tijd wordt Blac echter steeds vaker gespot met Rob zijn familieleden. Kylie Jenner en Blac deelden zelfs een foto op Instagram samen, waar alles koek en ei leek. Wij wensen Rob en Blac alvast proficiat en zijn benieuwd ‘if we can keep up with the Kardashians.'

 

Hieronder alvast een overzicht van de Kardashian stamboom!

 

 

A photo posted by BETCHES (@betches) on

 

Lees ook:

EINDELIJK! Kim Kardashian deelt eerste foto van Saint West

Zo mooi zijn de nieuwe lip kits van Kylie Jenner

 

Kim Kardashians geheim: zo heeft ze zónder beha een perfect decolleté

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '