Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© PHOTO NEWS

Say whaaat??

OMG: Adele eindigde zonet haar tournee met een babyaankondiging

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist
Gisterenavond sloot Adele haar concerttournee af in het Amerikaanse Phoenix. Aan het eind van het optreden had de Britse zangeres een wel erg bijzondere boodschap voor haar fans...

Na 107 (!) shows in tien maanden tijd zit het erop voor Adele. De 28-jarige zangeres sloot gisterenavond haar tournee af in Phoenix (Arizona) en bedankte haar fans uitvoerig voor hun steun.
 

'I'll see you on the other side'

Eerder had ze al aangekondigd even van het toneel te verdwijnen om zich te focussen op haar gezin. De Britse heeft nu drie maanden vakantie en zal in februari en maart nog enkele optredens geven in Australië en Nieuw-Zeeland. Daarna zullen we Adele dus een tijdje niet meer zien. 
 

Adele

En dat maakte ze gisteren in Phoenix erg duidelijk. De Grammy-winnares nam afscheid van haar fans met de gevleugelde woorden: 'I'll see you on the other side. I'm going to have a baby'. Say whaat??
 

Postnatale depressie

Adele zou (nog) niet zwanger zijn, maar vertelde tijdens een concert in Nashville vorige maand wel aan het publiek dat 'haar baarmoeder jeukt'. De 'Hello'-zangeres heeft samen met haar vriend Simon Konecki al een zoontje van vier, Angelo.

 

Na de geboorte van Angelo belandde de nieuwe mama in een postnatale depressie, wat haar naar eigen zeggen bang maakte om voor een tweede kindje te gaan. Maar die angst lijkt nu te zijn weggeëbd. 
 

Kort na het concert in Phoenix deelde Adele onderstaande schattige foto van een spandoek gemaakt door Angelo en Simon op Instagram
 

 

Een foto die door adele is geplaatst op

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '