Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© YouTube

In 2004 verdedigde de zangeres onze eer op het Eurovisiesongfestival met het nummer '1 Life'

OH NO: slecht nieuws voor Touch of Joy-zangeres Sandy Boets

Slecht nieuws voor Sandy Boets aka Xandee. De 38-jarige zangeres uit Tienen moest afgelopen woensdag een operatie ondergaan aan haar hart, maar die liep volledig fout. Haar familie en vriend maken zich grote zorgen. 

Operatie aan lekkende hartklep loopt mis

Sandy (38), bekend van de ninetiesgroep Touch Of Joy waarin ze jarenlang aan de zijde zong van Sergio (pseudoniem van Serge Quisquater),  moest zich afgelopen woensdag in het Virga Jesse-ziekenhuis in Hasselt laten opereren omdat ze al een tijdje sukkelde met een lekkende hartklep. 
 
Die operatie liep volgens Sandy’s partner Jorgen D’Hont echter fout, en ook een tweede ingreep mislukte. ‘Haar hart begon het te ­begeven’, aldus D’Hont in Het Laatste Nieuws. ‘De chirurg heeft dan resoluut gekozen voor een nieuwe klep, maar haar hart heeft een serieuze knauw gekregen.’
Haar hart begon het te begeven.
Tot gisteren bleef de mama van twee onder narcose, al ligt Sandy volgens haar vriend niet op de afdeling intensieve zorgen. ‘Ze ligt nog steeds in de operatiezaal. Het is nu te hopen dat alles "op zijn effen" komt, maar we zijn er nog lang niet’, verklaarde een bezorgde Jorgen. 
 
 
In 2004 verdedigde Boets onder haar artiestennaam Xandee onze nationele eer op het Eurosongfestival in het Turkse Istanbul. Het nummer ‘1 Life’ eindigde met zeven punten op de 22ste plaats. Na haar Eurosongavontuur bracht ze nog de nummers ‘The Power of Music’ en ‘Ay Que Calor’ uit, maar daarna werd het stil rond de zangeres. 
 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Bron: HLN
 

Nog meer leesvoer voor zij die heimwee hebben naar de jaren '90: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '