https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Gelukkig maar!

OEF: de vermiste danseres van Rihanna is terecht

Gisteren kon je bij onze collega’s van Fashionista lezen dat een danseres van Rihanna vermist was. De zangeres was zo ongerust dat ze zelf een oproep op haar Instagramaccount geplaatst heeft. Shirlene Quigley was al sinds zaterdag spoorloos verdwenen, maar ondertussen is de achtergronddanseres weer terecht.

Shirlene werd zaterdagnacht voor het laatst gezien in New York. Haar familie en vrienden waren enorm bezorgd en haar verdwijning liet zangeres Rihanna ook niet onberoerd. Ze heeft een filmpje op haar Instagramaccount gezet om de politie te helpen bij hun zoektocht.
 

Tegenwoordig geeft Shirlene Quigley dansles in New York, maar in het verleden was ze achtergronddanseres voor grote namen zoals Rihanna en Missy Eliott. Shirlene was duidelijk meer dan een collega, want beide artiesten hebben op hun sociale media gevraagd om uit te kijken naar de danseres.
 

Vandaag kwam het verlossende nieuws dat Shirlene terecht is. Ze werd gevonden in het ziekenhuis en staat onder medische behandeling. Meer informatie is er voorlopig nog niet bekend, maar volgens TMZ stelt de danseres het goed.
 

Wil je nog meer lezen over Rihanna:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content