Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Giphy

Het is niet zeker of de tour nog wel doorgaat

Nu haakt ook Mel C af voor de Spice Girls-reünie

Na jarenlange geruchten over een reünie van de Spice Girls ter ere van de twintigste verjaardag van 'Wannabe', werd in maart het nieuws eindelijk bevestigd. Victoria Beckhams aanwezigheid was twijfelachtig, maar de vier andere 'Spicekes' zagen een tour he-le-maal zitten. Het klonk té mooi om waar te zijn, en dat was het ook: Melanie Chisholm, oftewel Sporty Spice, doet niet meer mee.

Concentreren op carrière

Volgens Britse krant The Sun zou Mel C definitief besloten hebben om niet deel te nemen aan de reünietour. Ze zou zich willen focussen op een 'serieuzere muziekcarrière'. Met haar typische joggingpakje en hoge paardenstaart op een podium rondhuppelen past voor de 42-jarige zangeres niet in dat plan. Al zou het feit dat Victoria niet mee wilde doen aan de tour volgens sommige bronnen ook bijgedragen hebben aan Mels beslissing. Een beslissing waardoor Mel een enorme som geld misloopt, maar dat terzijde. 

 

 

Geen tour?

Door het afhaken van een tweede Spice Girl, is de toekomst van de langverwachte reünietournee onzeker geworden. Mel B, Emma en Geri zouden nu samenzitten om te beslissen of het de moeite is om als trio door te gaan met de plannen. We willen niet te hard hopen, maar volgens The Sun zijn vooral Mel B en Geri nog steeds erg enthousiast om die twintigste verjaardag op een speciale manier te vieren. Er zou nu zelfs sprake zijn van een televisieprogramma om vervangers te zoeken voor Posh en Sporty Spice. 'K3 Zoekt K3' maar dan met de Spice Girls? Yes, please!

 

 

Lees ook:

 

Matilda en Lavender zijn 20 jaar later nog steeds best friends

 

Zac Efron moet duidelijk nog wat oefenen op het Baywatchloopje

 

Zo ziet deze Harry Potter-acteur er nu uit

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '