https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© YouTube: Warner Bros. Pictures

De volgende 'The Fault in Our Stars' is een feit.

Nu bekijken: de nieuwe trailer van ‘Me Before You’

Robine van Tilburg
Warner Bros. loste zojuist een nieuwe trailer van 'Me Before You', een film met Emilia 'Daenerys Targaryen' Clarke en Sam Claflin in de verliefde hoofdrollen. De eerste trailer van 'Me Before You' konden we in februari al bewonderen. Moest je toen nog niet overtuigd zijn, ben je dat nu ongetwijfeld wel.

De romantische film 'Me Before You' is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jojo Moyes. De film gaat over de succesvolle William (Sam Claflin – Finnick uit 'The Hunger Games') die door een verkeersongeval in een rolstoel belandt. Hij verloor hierdoor zijn levenslust en wil uit het leven stappen… tot hij de 26-jarige Louisa (Sexiest Woman Alive Emilia Clarke) ontmoet. Zij geeft hem beetje bij beetje zijn zin om te leven terug.

 

Op de release van de film wordt het nog wachten tot 15 juni, maar in het boek kan je alvast je neus stoppen. En je tranen, ongetwijfeld. Zelfs bij deze trailer hielden we het niet droog.

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

 

Houd flair.be zeker in de gaten voor meer 'Me Before You'-nieuwtjes!

 

 

 

 

Meer film:

 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content