Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga Image

Wij zijn in shock!

NOOOO: Angelina Jolie en Brad Pitt gaan scheiden

BEVESTIGD! Brangelina is voltooid verleden tijd. Het wereldberoemde koppel gaat scheiden door een ruzie over de kinderen. 'Ik ben zeer droevig, maar onze kinderen zijn nu het belangrijkste. Ik vraag daarom ook aan de pers of ze mijn kinderen tijd en ruimte willen geven', reageert Brad Pitt.

Angelina Jolie heeft de scheiding op 15 september aangevraagd. Dat schrijft TMZ op zijn site. Daarbij komt ook nog dat ze de volledige voogdij vraagt over hun zes kinderen. Brad zou de kinderen wel mogen bezoeken.

 

Haar advocaat is Lauren Wasser. Zij verdedigde onlangs nog Johnny Depp in zijn scheiding met Amber Heard. Ze liet dit alvast weten. 

 

Deze beslissing is het beste voor de familie. Angelina zal momenteel niet reageren. Ze hoopt ook dat de pers de privacy van het gezin gaat respecteren. Deze periode is al moeilijk genoeg.

 

Angelina en Brad gaven twee jaar geleden het jawoord, maar ze zijn al samen sinds 2004.

 

Samen hebben ze zes kinderen, waarvan er drie zijn geadopteerd. Maddox is 15 jaar en komt uit Cambodja, Pax is 12 jaar en komt uit Vietnam en Zahara is 11 en komt uit Ethiopië. De 10-jarige Shiloh en de 8-jarige tweeling Knox en Vivienne zijn hun biologische kinderen. 

 

Oorzaak?

 

Volgens een onbekende bron zou Angelina het niet eens zijn met de opvoedingsmethode van Brad. Die bron vertelt ook dat Brad zijn woede niet meer onder controle kan houden en dat zou dan weer komen door het gebruik van drugs en alcohol.

 

Een andere bron laat dan weer weten dat Brad het bed zou gedeeld hebben met actrice Marion Cotillard. De laatste maanden waren Brad en Marion vaak samen door de opnames van de film 'Allied'.

 

Liefdesleven Angelina 

 

Brad was niet de eerste man met wie Angelina in het huwelijksbootje stapte. In 1996 trouwde ze met de Britse acteur Jonny Lee Miller. In 1999 ging het koppel al uit elkaar. 

 

In 1999 ontmoette Angelina al een andere man, Billy Bob Thornton. Het koppel trouwde in 2000. Twee kaar later gingen ze uit elkaar en ze scheidden in 2003. Op de set van de film 'Mr & Mrs Smith' leerde ze in 2004 Brad Pitt kennen. 

 

Liefdesleven Brad Pitt

 

Brad trouwde voor Angelina maar één keer. In 2000 gaf hij het jawoord aan Jennifer Aniston. Maar daar kwam in 2005 een einde aan. Meer nog, op dat moment had hij al een jaar een relatie met Angelina! 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '