Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Jeroen, wat doe je ons aan?

NOOO: Würst in Hasselt sluit dan toch de deuren

Slecht nieuws voor alle Hasselaren die al eens graag een worst eten: Würst, de pop-up van Jeroen Meus, sluit nu écht zijn deuren. Stiekem hoopten we op een permanent plekje voor het hotdogrestaurant, maar dat mag blijkbaar niet baten.

Würst kondigde het einde van de smakelijke pop-uplocatie gisteren zelf aan via een video op hun officiële Facebookpagina. Met de woorden ‘Hasselt, dag en bedankt he’ braken spontaan de harten van alle Würstliefhebbende Hasselaren. Een zwarte dag in hotdogland, dus.

 

Laaste Pop-up dag

Vanavond valt het doek over onze pop-up. Danke schön aan de mensen van Stad Hasselt en iedereen die is komen proeven. Tschüß! #popuphasselt #wurstdogs

Posted by WURST on Thursday, September 29, 2016

 

Ergens werd er nog gehoopt op een permanente locatie in Hasselt, aangezien Jeroen Meus bij de feestelijke opening van de pop-up zelf nog twijfelde of er mogelijk een permanente vestiging in de plaats zouden komen. Helaas pindakaas – of, eh, worst – want die blijkt nu toch niet te komen.

 

Wie in de toekomst nog wilt genieten van de worstjes van Jeroen Meus, kan nog terecht in Leuven (Margarethaplein 1) en in Gent (Nederkouter 50).

 

In ander Jeroen Meus-nieuws: de televisiekok kondigde gisteren een nieuw kookboek aan. Toch nog iets om naar uit te kijken, dus!

 

 

A photo posted by Flair België (@flairbelgie) on

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '