Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: samsmithworld

'No friends to turn to. Yeah, I messed up that.'

BELUISTER: het nieuwe nummer van Sam Smith is een tearjerker van jewelste

Sam Smith heeft vorige maand – na een pauze van twee jaar – zijn single ‘Too Good At Goodbyes‘ gelanceerd en wij hebben toen meteen een jaarvoorraad aan zakdoekjes in huis gehaald. Een goede beslissing, want zijn tweede single ‘Burning’ die afgelopen weekend gereleased werd, brengt je gegarandeerd aan het huilen.


Als er iemand ons aan het huilen kan brengen met zijn muziek, dan is het Sam Smith wel. De zanger heeft vorige vrijdag zijn tweede nummer ‘Burning’ uitgebracht, een emotionele ballade die vertelt over de pijn die je voelt bij een break-up. En laten we eerlijk zijn: we’ve all been there.

https://www.youtube.com/watch?v=V7HOSpgIMJs

In een radio-interview met de BBC heeft hij verteld dat dit het meest persoonlijke nummer is dat hij ooit geschreven heeft. ‘Vorig jaar was een lastige periode voor mij. Ik woonde in Londen en het was net uit met mijn lief. Ik heb onze break-up op een slechte manier verwerkt en ik ging constant op stap’, aldus Sam Smith.

‘In het nummer laat ik alles los. Verder gaat de single ook over beroemd zijn en de verantwoordelijkheden en druk die hiermee gepaard gaan. Ik heb vorig jaar de rebel uitgehangen en zing in de song ook over zelfdestructie’, zo gaat de zanger verder.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '