https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Ook ex Chiara heeft er (uiteraard) weer wat over te zeggen...

FOTO’S: dit is het nieuwe lief van ‘Temptation’ Marvin

Marvin waagde zich twee seizoenen geleden met zijn toenmalige vriendin Louise aan de ultieme relatietest in ‘Temptation Island’. Maar de jongeman was vanaf het begin al een vogel voor de kat. Na het drama met verleidster Chiara, zou hij nu een nieuwe vriendin hebben. En als we de foto’s mogen geloven, is het ‘dik aan’ tussen de twee.


Wie herinnert zich Marvin niet? De jongeman trok twee jaar geleden vastberaden naar ‘Temptation Island‘ met zijn toenmalige vriendin Louise maar belandde al snel onder de douche voor een potje seks met verleidster Jill en liet daarna zijn oog vallen op Chiara, met wie hij later ook een (behoorlijk dramatische) relatie begon.

Maar Marvin is back on track en zou naar verluidt een nieuwe vriendin hebben. Haar naam? Zoraïma. Het stel heeft er net een vakantie samen naar Marbella opzitten en poste van daaruit verschillende foto’s met elkaar. En ook de onderschriften liegen er niet om. ‘Ik hou van jou, jij koppige pain in the ass‘, staat er te lezen onder een foto van Zoraïma. En: ‘Soms maak je mij helemaal gek, maar ik kan me niet inbeelden dat jij niet meer aan mijn zijde zou staan, mijn lief en beste vriend.’ Zou Marvin zijn streken dan toch niet helemaal verloren hebben?

https://www.instagram.com/p/BjPyZ6sjVH5/?taken-by=zoraimax

 

Mooie praatjes


TV-Familie zocht bij ex-vriendin Chiara naar het antwoord. ‘Ik heb die foto’s op Instagram gezien. Maar ik wist al dat Marvin een nieuw lief heeft. Lang zijn die twee nog niet samen hoor. Marvin was tot voor kort met een ander meisje samen. Tja, deze vos is zijn streken dus nog niet verloren. Dat die Zoraïma maar niet in al die mooie praatjes van hem trapt.’ Ook twee andere bronnen zouden aan het blad bevestigd hebben dat Marvin nog steeds de versierkampioen is: ‘Kijk, dat is de aard van het beestje. Het is heel erg voor dat meisje. Jammer dat ze blijkbaar blind is. Want Marvin stuurt intussen nog lieve berichtjes naar andere jongedames, met de bedoeling hun kop zot te maken. Als je daar dan nog intrapt ook… Dat zegt genoeg.’

 

https://www.instagram.com/p/Biy0Ry1DgXv/?taken-by=mrvn.arts

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content