Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

In het verhaal staan twee LGBTQ-personages centraal!

Emma Roberts produceert voor Netflix ‘First Kill’, een nieuwe tienerserie over vampieren

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Emma Roberts is zwanger van haar eerste kindje, maar heeft zeker nog andere prioriteiten naast het moederschap. Ze is binnenkort niet alleen te zien in de nieuwe film ‘Holidate‘, maar de actrice neemt voor Netflix ook de productie van ‘First Kill’, een gloednieuwe vampierenserie voor tieners, op zich.


First Kill‘ vertelt volgens Deadline het verhaal van tienervampier Juliette die haar eerste moord moet plegen zodat ze haar plek kan opeisen in een krachtige vampierfamilie. Maar dan zet ze haar zinnen op het nieuwe meisje Calliope en wordt ze verrast door het feit dat haar nieuwe crush een vampierjager is en uit een familie van beroemde moordenaars komt. Ze komen erachter dat ze allebei niet gemakkelijk te doden zijn, maar wel gemakkelijk om voor te vallen.

De young adult-serie bestaat uit acht afleveringen van telkens een uur en is gebaseerd op een kortverhaal van Victoria SchwabEmma Roberts, bekend van onder andere ‘American Horror Story’ en ‘Scream Queens’, zal met Belletrist Productions de taak van producent op zich nemen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '