Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© DPG MEDIA

In december krijgt dochtertje Bobbi-Loua er een broertje of zusje bij.

HOERA: Natalia (40) is in verwachting van haar tweede kindje

Jolien Meremans

Deze zonnige maandagochtend werd zonet nog iets mooier, want Natalia (40) kondigde op Instagram aan dat haar dochtertje Bobbi-Loua er binnenkort een broertje of zusje bij krijgt. Zij en haar partner Frederik zijn in verwachting van hun tweede kindje samen.


Natalia deelde op Instagram een liefdevol plaatje waarop zij, Frederik en Bobbi-Loua (1) poseren met een echo én een blad papier waarop in koeien van letters het veelzeggende ‘+1’ staat. Op een tweede foto zien we hoe hun dochtertje zich al helemaal voorbereidt op het leven als grote zus en uit nog een ander kiekje kunnen we afleiden dat het gezinnetje in december iets heel speciaals te wachten staat… Het wordt dan uitgebreid met een broertje of zusje!

Sidekick voor Bobbi-Loua


‘De magie en het avontuur gaat verder’, staat er in het onderschrift te lezen. ‘We hebben besloten er nog eentje te maken om te aanbidden… en we voelen ons gezegend dat dit kleine wonder weer gebeurde. The word is out, Bobbi-Loua zal voor de rest van haar leven een sidekick hebben. En deze keer mikten we op een boogschutter, oh yeah baby, we mikten op jou! Jaaaaaaa!’ Uit de hashtags die ze aan de caption toevoegde, kunnen we afleiden dat ze momenteel al dertien weken zwanger is.

Natalia windt er op Instagram geen doekjes om: zij en haar oogappel Bobbi-Loua zijn twee handen op een buik. Baby nummer twee zal ongetwijfeld net zo hard in de watten gelegd worden. Intussen wordt het gezinnetje gebombardeerd met gelukwensen. Zo schrijft Kelly Pfaff ‘Whoop Whoop! Zo blij voor jullie’, grapt Regi ‘Twee is altijd beter!’, wenst ook Jani Kazaltzis hen een dikke proficiat en laat Kim Van Oncen weten dat ze het ‘SUPER nieuws’ vindt.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '